Moda&LifeStyle Hrvatska

Kupaći kostimi o kojima svi pričaju – Agjamal by Martina Kuntić

Od Maldiva preko Milana do Miamia predstavljanje hrvatskih beach party kupaćih kostima za ljeto 2017. poduzetnice Martine Kuntić.

Malo je hrvatskih poduzetnica koje do svoje tridesete godine uspiju „pokoriti“ svijet, a upravo to ide za rukom vlasnici branda [button link=“https://www.agjamal.com/“ target=“new“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#4ba697″]AGJAMAL[/button] – linije beach party kupaćih kostima poduzetnici Martini Kuntić (29), magistrici ekonomije iz Križevaca, vlasnice tvrtke Dimora d.o.o.

Njezina prošlogodišnja kolekcija Tropical Glow 2016./2017. – ručno rađenih, unikatnih i vrlo raskošnih beach party kupaćih kostima, na američkom je tržištu osvojila brojne tržišne simpatije, ali i privukla i pozornost američkih investitora, te poznatih američkih fashion huntera koji kupuju ili predlažu odjeću za velike zvijezde svjetske glazbene i glumačke scene. Među prvima njezine „krpice“ zapazili su i fashion hunteri poznatih pjevačica J.Lo i Beyonce, što je odlična uvertira u predstavljanje nove kolekcije kupaćih beach party kostima Agjamal za 2017.

„Doista sam sretna što je moj rad izazvao takav interes, ali i dao mi poticaj globalno nastaviti promociju hrvatskog branda Agjamal, kojega sam kreirala. S tom namjerom spojiti sve što mogu s predznakom hrvatskog, ali povezujući to s globalnim tržišnim trendovima, angažirala sam kao promotoricu ovogodišnje kolekcije Sonju Kovač, poznatu blogericu, te Instagram influencericu. To je odličan spoj što naša zemlja može ponuditi kroz poduzetništvo, dizajn, društvene mreže i sadržaje na novim komunikacijskim tehnologijama, a s ciljem da promoviram kolekciju Agjamal kupaćih beach party kostima za ovu sezonu.” objasnila je mlada poduzetnica Martina Kuntić s početkom globalne promocije njezinog branda i ovogodišnje kolekcije.

Prva snimanja kolekcije za 2017., koja se još više odlikuje inovativnim kreacijama kupaćih kostima ukrašenih brojnim cirkonima, blještavim bojama i dezenima, bilo je na Maldivima, u nazočnosti Sonje Kovač. Nova kolekcija je jako seksepilna, senzualna, puna blještavila, te pogodna posebno za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru.

„Volim modu, pratim modu, živim modu – kako onda da ne stanem „u službu“ predivne kolekcije Agjamal koja oslikava i predstavlja sve ono što ja jesam i što želim biti – jedinstveno, inovativno, ženstveno, sa stilom, ali prije svega uporabljivo tj. nešto što kad kupiš – iznova nosiš i nosiš i kao da ne želiš izaći iz toga. Dodatni poticaj mi je bila i sama Martina Kuntić, mlada i poduzetna poslovna žena, koja ima viziju, te ju je pretočila u uspješan poslovni projekt, ne samo za Hrvatsku, nego i cijeli svijet. A kad nešto tako veliko dođe iz tako male države poput Hrvatske, to zaista zaslužuje svaku pohvalu i potporu. Zato brand Agjamal ima moju.“ pojasnila je poznata blogerica i social media influencerica Sonja Kovač, svoju ulogu globalne promotorice hrvatskog branda Agjamal mlade poduzetnice Martine Kuntić.

Ovogodišnja kolekcija predstavljena je i u Milanu, među svjetski poznatim kreatorima, a nastavak tržišnih aktivnosti mlada poduzetnica Martina Kuntić, planira za nekoliko mjeseci u američkom Miamiu.

„Zahvaljujući mnogim kontaktima koje sam ostvarila za poslovnu suradnju „preko bare“, gdje već sada traže moje kupaće kostime, vjerujem da ću nastaviti s tim uspjehom i osigurati značajniji izvoz na američko tržište. Promociji Agjamal kupaćih kostima u SAD-u svakako će mi pomoći i činjenica da su moje kupaće kostime ocijenili zanimljivima i fashion hunteri zvijezde poput J.Lo ili Beyonce.” ocijenila je Martina Kuntić.

Martina Kuntić pokrenula je vlastitu tvrtku prije nešto više od godinu i pol dana ponukana i ohrabrena pozitivnim komentarima na vlastite kreacije svečanih haljina koje je prvo za sebe, a zatim i za svoje prijatelje i rodbinu kreirala. Nakon bezuspješne potrage za poslom nakon što je diplomirala, ova samozatajna, ali vrlo kreativna poduzetnica odlučila je nezaposlenički status zamijeniti pokretanjem vlastite tvrtke. Samozapošljavanjem je otvorila vlastito radno mjesto u pravcu dizajniranja, prvo svečanih večernjih haljina, a zatim kupaćih kostima, te casual odjeće.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.