Moda&LifeStyle Srbija

Konferencija ISKRA – program inspiracije, transformacije i akcije

Konferencija ISKRA www.iskra.co.rs je lifestyle događaj koji svojim učesnicima nudi priliku da čuju lako primenljive, efikasne i dugoročne savete za poboljšanje kvaliteta života. ISKRA se  za razliku od događaja slične tematike izdvaja po tome što će pored važnih tema i diskusija, prednost imati kvalitetni i korisni proizvodi i usluge specifičnih kompanija koje konačno nude konkretna rešenja.

Kroz jedinstven program inspiracije, transformacije i akcije vodiće Vas vrhunski stručnjaci iz mnogih životnih oblasti. Naučite od Ašoka Murtija da zavolite sebe i svoje telo, uz Milicu Jevtić šta su najvažniji začini lepote, a inovativan način da Vaša lepota traje večno uz primenu Hiperpolarizovane Svetlosti i Zepter Nano kreme u Anti-agingu otkriće Vam prof. dr Đuro Koruga i dr Milica Komnenić.  Mirjana Gomilanović pored svoje knjige ‘Svetionik u meni’ podeliće sa Vama i šta je to inspiracija, jer se bez nje ne može. O tome kako da se uravnoteženo hranimo i dugoročno brinemo o svom fizičkom blagostanju ali i koje su to zablude o zdravoj ishrani i dijetama govoriće renomirani doktori i eksperti kao što su Đina Martinović, Simona Novaković i drugi

Budite uvek u toku i od 101 hair naučite tehnike savremenih tretmana za kosu i ne propustite priliku da osvojite vredne vaučere i pregled na licu mesta koji oni darežljivo poklanjaju, a priliku da dobije ove vredne nagrade ima svako jer osim same konferencije, čija kotizacija iznosi 3000RSD, biće otvoren i SAJAMSKI DEO dostupan široj javnosti gde će kompanije kao što su Zepter, Yumis, 101 Hair, Calivita, Vitalon, Happy Honey, ZdravljeDeli, Olivia, Parnad Vorwerk, Belgrader Sir, Agranela  i  mnoge druge izlagati, prodavati i kroz razne aktivnosti poklanjati svoje proizvode provereno vrhunskog kvaliteta!

Više informacija i prijava na konferenciju, na našem website www.iskra.co.rs

Pridružite nam se u subotu 19. maja  2018. godine u Madlenianumu, pronađite inspiraciju i motivaciju za rad na ličnom i profesionalnom razvoju!

About the author

Stefan Mihajlovski

Diplomirani komunikolog. Student master programa Proizvodnja TV serija. Pisac knjiga ''14 dana karantina''. ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.