Moda&LifeStyle Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

KENZO x H&M: Predstavljamo novi svet kreativnosti

H&M sa ponosom objavljuje da će narednu dizajnersku saradnju ostvariti sa dinamičnom i razigranom pariskom modnom kućom KENZO, koja spaja energiju globalne kulture sa jedinstvenim mladalačkim duhom. Kreativni direktori Karol Lim i Humberto Leon donose H&Mu prepoznatljivduh kojim KENZO zrači i kreiraće kolekcije za žene i muškarce, kao i odgovarajuće modnedodatke. Kolekcija KENZO x H&M biće dostupna u preko 250 H&M prodavnica širom sveta, kao i nainternetu, počevši od 3. novembra 2016. godine.

KENZO X HM logo

Od kada su se pridružili modnoj kući 2011. godine, Karol Lim i Humberto Leon supostavili sopstveni modni put zahvaljujući kolekcijama smelih boja i živopisnihprintova, koje prikazuju na raskošnim revijama u saradnji sa drugim umetnicima iuz pomoć kreativnih digitalnih kampanja. Inspirativne kolekcije, dostupneobožavaocima širom sveta, spajaju globalne uticaje i tradiciju sa energijomulice. U modnoj kući KENZO moda je izraz slobode, radosti i individualnosti.

Carol Lim, Ann Sofie Johansson and Humberto Leon
Carol Lim, Ann Sofie Johansson and Humberto Leon

„Jedva čekamo da predstavimo svetu kolekciju KENZO x H&M, koju krase kreativnost,zabava i ljubav prema modi“, kaže kaže An-Sofi Johanson, kreativni savetnik uH&M-u.

„Saradnjom sa H&M-om, želimo da postavimo velike ciljeve, da pomerimo postojećegranice i prenesemo novu energiju kojom KENZO zrači ljudima širom sveta“, kažuKarol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori modne kuće KENZO.

https://we.tl/1xF6Z5Td8Q

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.