Moda&LifeStyle Hrvatska

Kao druga koža: Ove zime uskočite u kompresivne Solidea čarape!

Sjedilački način života, boravak u zatvorenim prostorima i intenzivan stres u kojem živimo vrlo brzo se može odraziti na naše zdravlje! Posebno kad su noge u pitanju!

Sjedilački način života, boravak u zatvorenim prostorima i intenzivan stres u kojem živimo vrlo brzo se može odraziti na naše zdravlje! Posebno kad su noge u pitanju!

Jedna od najozbiljnijih posljedica sjedilačkog načina života rizik je od kardiovaskularnih bolesti. Dugotrajno sjedenje slabi mišiće, pogoršava cirkulaciju krvi i smanjuje tonus krvnih žila. Lјudі kојі vеćіnu ѕvоg vrеmеnа рrоvоdе ѕјеdеćі zа ѕtоlоm раtе оd lоšе сіrkulасіје u nogama, štо mоžе uzrоkоvаtі rаzvој рrоšіrеnіh vеnа. Iako іh оbа ѕроlа mоgu rаzvіtі, žеnе іmајu vеću рrеdіѕроzісіјu.

Solidea, kompresivne čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite. U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža. Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Tajna je u Meryl Skinlife inovativnoj mikroniti koja osigurava maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

Solidea čarape nisu samo „zdrave čarape“. Kvaliteta, tradicija i kreativnost prepoznatljive u talijanskom dizajnu, obilježje su svih Solideinih kolekcija. Pregršt modela, boja, uzoraka, stvorili su od Solidee i modni brend koji obuhvaća zdravlje, ljepotu, tehnologiju i znanost. Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajat će cijelu sezonu (najvjerojatnije i sljedeću).

Po čemu su posebne ove čarape?

–           Ne samo kompresivne nego prekrasne modne čarape
–           Patentirani proizvodi (Siver Wave)
–           Prve dokoljenke od prirodnih bambusovih vlakana (Socks for you Bamboo)
–           Kvaliteta izrade
–           Dugotrajnost
–           Mnoštvo modela, boja, uzoraka
–           Ekološki standardi
–           Strast za istraživanjem i stalnim inovacijama
–           Made in Italy od projekta do proizvodnje

Što morate znati o Solidei?

Solidea ima svoje korijene u povijesti dužoj od 40 godina, uz stalnu pozornost na razvoj, nove materijale i ekološku održivost. Osnivač Solidee, Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Prvih 20 godina poslovanja proizvodio je čarape za nekoliko glavnih međunarodnih modnih dizajnera, a onda se 1997. odlučio za stvaranje vlastitog modnog brenda – Solidea! Od samih početaka, Solidea se fokusirala na proizvodnju čarapa, ali i razvijanje vrhunske tehnologije Silver Wave, kompresivnih hlačica s uzorkom mikro masažnih valova koje stimuliraju otežanu mikrocirkulaciju i oslobađaju vodu iz masnih stanica te smanjuju naslage celulita. Svi SOLIDEA® proizvodi na sebi nose oznaku CE kao pokazatelj pouzdanosti kvalitete, te su u skladu s ekološkim standardom Öko-Tex Standard 100. Calzificio Pinelli certificiran je ISO 9001.  Solidea se danas distribuira u cijelome svijetu, u Hrvatskoj je od 2004. godine, a danas Solidea poslovanje vode uz Enza Pinellija, njegovi sinovi Luca i Michele Pinelli.

Gdje kupiti Solidea proizvode?

Solidea proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na službenoj web stranici www.solidea.com.hr/shop.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.