Moda&LifeStyle Srbija

Josip Grabovac zasjao kao ambasador brenda Sisters Code

Kao švajcarsko – srpski brend, iza kojeg stoji modni dvojac, sestre blizankinje – Vladana i Bojana Veljković, inspirisan je njihovim životnim stilom u dve metropole.

Sestre nastavljaju sa radom na novoj kolekciji GOLDEN RUSH koja je takođe inspirisana dvema metropoloma, Beogradom i Cirihom, što je urodilo spojem tradicije, arhitekture i kulturnom baštinom te nasleđem. U novoj kolekciji, dizajnerke kombinuju elegantne komade sa malo poznatom zlatovez tehnikom koja predstavlja divan spoj elegancije i tradicije. Zlato je oduvek predstavljalo prestiž, stoga se u ovoj kolekciji nalaze utisci bogatog dizajna i kroja, jednostavnih, a opet otmenih ručno rađenih linija koje ćete uskoro moći da pogledate u SC ATELIERU.

SISTERS CODE izabrao je modnog blogera i influencera Josipa Grabovca da bude njihov brend ambasador na prestižnom modnom događaju Pitti Immagine u Firenci i na milanskoj nedelji mode. Svojom pojavom, Josip je izazvao pažnju i reakcije modnih znalaca u SC TWIN-SET komadima iz jesen-zima kolekcije koja je uspešno prikazana na 42. Belgrade Fashion Week-u.


Više informacija na sajtu: sisters-code.com
Foto by David Glaus

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.