Moda&LifeStyle Srbija

Josip Grabovac pojavio se na Pitti Uomo 2019. Firenze

Švicarsko – srpski brend Sisters Code Atelier koji čine modni dvojac, sestre Bojana i Vladana Veljković, nastavlja suradnju sa svjetskim modnim blogerom – Josipom Grabovcem na najvećem svjetskom sajmu muške mode Pitti Uomo 2019. u Italiji.

Inače, Josip je jedini akreditirani novinar s područja Balkana za [button link=“https://www.cameramoda.it/en/“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#2663ea“] CAMERA NAZIONALE DELLA MODA ITALIANA [/button] #MFW gdje ima pristup svim svjetskim revijama tijekom nedjelja moda, kako u Milanu tako i u Parizu. Sestre Veljković kreirale su SC haute couture unisex kolekciju za zimsku sezonu koja odiše čistom elegancijom, dok im je inspiracija Milano kao jedna od najvećih prijestolnica mode gdje se susreću elegancija i sofisticiranost. Josip je nosio kaput iz [button link=“https://www.sisters-code.com/“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#2663ea“] SC HAUTE KOLEKCIJE [/button] u kombinaciji s elegantnim bijelim SC hlačama i rolkom.

Na zajedničku ideju odlučili su da se talijanski top model i glumac Marco Consoli pojavi u istom outfitu, a društvo im je pravila inozemni top model Zvona Vučković.

Izdvajamo iz kolekcije za zimsku sezonu kapute u bijeloj boji koji su izrađeni od najkvalitetnije čoje, postavljeni talijanskom svilom, dok je za detalje i elegantne mufove korišteno umjetno krzno sive miš boje.

[button link=“https://www.instagram.com/josip_grabovac/“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#2663ea“] JOSIP GRABOVAC [/button]

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.