Moda&LifeStyle Hrvatska

Istaknite zaigrani stil drugačijom MARA D torbom

Da je prava torba jedna od osnovica prepoznatljivog stila dobro zna etablirana dizajnerica obuće Marijeta Duvnjak, a žene koje vole MARA D efektnu obuću sada će oduševiti i kolekcija torbi s potpisom istog brenda. Jer MARA D torbe su zahvaljujući svojim ‘color block’ kombinacijama jakih, ‘fresh’ boja itekako upečatljive.

Prva kolekcija MARA D torbi predstavlja tri osnovna modela – Sophia, Sarah i Carmen u devet varijacija. Izrađene ručno od najfinije kože, ove torbe svojim se dizajnom i kvalitetom nameću kao ‘must have’ komadi za proljeće 2017. Namijenjene ženama koje se ne boje nositi boje i za koje je moda svijet u kojemu nema granica i pravila, MARA D torbe unose dozu toliko potrebne individualnosti i živosti u svaku odjevnu kombinaciju.

Savršeno kompaktne i izrazito funkcionalne, MARA D torbe osiguravaju dovoljno prostora za sve što ženama treba od ranih jutarnjih sati do večeri. No, prvu kolekciju MARA D torbi upotpunjuju i tri modela poslovnih torbi koje je dizajnerica kreirala iz ‘sebičnih’ razloga.

“Kako sam uvijek u potrazi za poslovnom torbom koja bi se savršeno uklopila u moj modni izričaj, a nailazim isključivo na klasične modele, odlučila sam se poigrati bojama i elementima, te tako stvoriti nešto drugačije, atraktivne i posebne poslovne torbe u koje će stati sve što jednoj poslovnoj ženi treba – od laptopa do make-up sitnica“, objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerica i vlasnica brenda Mara D.

Paletu boja dizajnerica će uskoro obogatiti novim nijansama.

Svi modeli dostupni su na web shopu www.mara-d.com.

Kampanju potpisuju:

Foto: Jure Perišić

Tattoo: Silvio Jurkić

Manikura: Jasminka Herceg za Bliss institut

Model: Josipa Janković

O brendu MARA D:

Dizajnerica Marijeta Duvnjak u proljeće 2015. godine javnosti predstavlja prvu kolekciju obuće svog brenda MARA D. Atraktivnost modela, udobnost obuće i kvaliteta izrade, osnova su brenda MARA D čiji su svi modeli izrađeni ručno od visoko kvalitetnih talijanskih materijala. U zimi 2017. brend MARA D predstavlja i prvu kolekciju torbi ručne izrade od visokokvalitetne kože.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.