Moda&LifeStyle Srbija

Crna boja i logo brenda okosnica ljetne kolekcije Sisters Code by SBC

Modni brend Sisters Code by SBC predstavlja ljetnu capsule kolekciju pod nazivom „SC Girl & The City“.

Modeli iz nove kolekcije namijenjeni su djevojkama i ženama koje njeguju urbani stil. Komadi koji dominiraju su haljine i majice u crnoj boji, izrađene od talijanske likre na kojima se nalazi print s logom brenda. Kampanju je osmislio kreativni tim SBC u suradnji s Daliborom Danilovićem i Bojanom Milovanovićem, dok je ispred objektiva bila čarobna Anđela Vukosavljević/Jovovich Models.

Kolekciju prate asesoari (popularni cekeri, backpackovi, marame, maske za mobitele) koji se mogu kombinirati uz svaku odjevnu kombinaciju. Zbog velikog interesa brend je ponovio primjerak restock Hoody black dress i Arizona floral dress iz protekle kolekcije.

Umjetnica Lidija Petrović – Lija Creations je ekskluzivno oslikala logo signature modnog brenda Sisters Code by SBC koji je napravila Miranda Vidak – Moodytwin + Rhaw iz Los Angelesa. Ovog puta svoj lookbook kreirale su također u Breezegram tehnologiji koja je sve popularnija na društvenim mrežama. Sestre Bojana i Vladana Veljković, prvi će put predstaviti kolekciju za jesen/zimu 2017. na idućem Beograd Fashion Weeku.

Odabrani modeli će biti dostupni od 5. srpnja u [button link=“https://www.sisters-code.com/shop“ target=“new“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#4ba697″]SBC SHOPU[/button]

Modni brend: Sisters Code by SBC
Nakit: Grubić Design, Invin Jewellery
Model: Anđela Vukosavljević/Jovovich Models
Makeup & Hair: Ivana Kovačević za Akademiju Purity
Fotograf: Dalibor Danilović

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.