Carpisa Cruz capsule kolekcija u duhu praktičnog i suvremenog dizajna

0

Carpisa je ovo  proljeće inspiraciju pronašla u Napulju u kojem je poznata glumica Penelope Cruz stala pred objektiv španjolskog fotografa Nico Bustosa.

Kampanja je smještena u povijesni samostan Santa Chiara u Napulju, prestižnu umjetničku i kulturnu lokaciju kako bi dočarala svoju povezanost s ovom talijanskom regijom. Italija i njena baština za Carpisa brand predstavljaju izvrsnost i neiscrpan izvor inspiracije i ponosa koji se nastoji naglasiti kroz kolekcije.

 

Fotografije prikazuju Penelope u njenoj dvostrukoj ulozi, kao zvijezdu te pomoćnu dizajnericu Cruz capsule kolekcije koju čine sofisticirane i prilagodljive torbe u čijem je dizajnu glumica sa svojom sestrom Monicom te kreativnim Carpisa timom osobno pridonijela.

 

Praktična i sofisticirana, Cruz capsule kolekcija odražava znatiželjan i dinamičan duh moderne kozmopolitske žene te postaje izraz njene osobnosti i ženstvenosti.

 

Fotografirani modeli ističu se svojim praktičnim i suvremenim dizajnom, ekskluzivnim rupičastim ornamentima te su začinjeni privjescima, velikim kićankama te metalnim detaljima koji dodatno pojačavaju intenzitet boje.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend