Moda&LifeStyle Srbija

Avon LIFE by Kenzo Takada stiže u Srbiju ove jeseni

Kompanija Avon sa ponosom je najavila novo globalno partnerstvo sa svetski poznatim dizajnerom Kenzom Takadom. Danas jedan od vodećih međunarodnih dizajnera, Kenzo Takada osnovao je istoimenu modnu kuću 1970. godine u Parizu, zahvaljujući čemu je postao prvi Japanac koji je osnovao luksuzni brend sa sedištem u prestonici Francuske. Poznat je po inovativnosti, a njegovi najprodavaniji parfemi spajaju najbolje elemente istoka i zapada. Avangardne kreacije učinile su njegove kolekcije omiljenim među poznatim ličnostima. Kenzo Takada svojim dizajnom ističe lepotu i optimizam, što ga čini veoma bliskim vrednostima koje neguje kompanija Avon.

Kenzo Takada
Kenzo Takada

U prvoj fazi partnerstva, Kenzo Takada zagolicaće maštu javnosti fantastičnom  kolekcijom parfema, kreiranom ekskluzivno za Avon. Avon LIFE By Kenzo Takada je nova linija mirisa inspirisanih lepotom življenja, koja oslikava nepokolebljivi optimizam u srcu kreacija i ličnosti Kenza Takade. Linija sadrži miris za nju i njega, a u Srbiji će biti lansirana na jesen.

“Imao sam želju da ostvarim saradnju sa Avonom, kako bismo zajedno osmislili novu kolekciju parfema široko dostupnu ženama u celom svetu” izjavio je Kenzo Takada. “Moje iskustvo sa Avon timom bilo je neverovatno. Zahvaljujući njihovoj strasti i energiji, kreirali smo vanvremensku, upečatljivu liniju mirisa koja prenosi veličanstvenost prirode, lepote i optimizma. Oduševljen sam krajnjim rezultatima.”

“Kenzo Takada je pravi vizionar i veliki profesionalac” izjavio je Fernando Akosta, izvršni potpredsednik i direktor marketinga u kompaniji Avon. “Lično je radio sa našim timom kako bi razvio svaki aspekt ovih mirisa, od mirisnih nota do dizajna bočica. Njegova vizija je neprevaziđena, a njegov osećaj za optimizam i lepotu srodan je samoj suštini onoga što Avon predstavlja. Veoma smo srećni što smo ostvarili ovo partnerstvo i željno iščekujemo naše sledeće zajedničke korake.”

Pored lansiranja mirisa, Avon i Kenzo Takada sarađuju i na modnoj liniji koja će sadržati inspirativne komade, dostupne od jeseni 2016. i tokom 2017. godine.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.