Moda&LifeStyle Hrvatska

ABOUT YOU online modna trgovina od danas u Hrvatskoj!

Europska modna online trgovina ABOUT YOU nastavlja uspješno internacionalno poslovanje pokretanjem online trgovine aboutyou.hr 8. rujna 2020.

Europska modna online trgovina ABOUT YOU nastavlja uspješno internacionalno poslovanje pokretanjem online trgovine aboutyou.hr 8. rujna 2020.

Nakon Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Belgije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Baltičkih zemalja ABOUT YOU lansira svoju online trgovinu i u Hrvatskoj. ABOUT YOU je prva online shopping destinacija na kojoj svatko može otkriti modu, inspirirati se i kupovati odjeću koja odgovara pojedinačnom osobnom stilu. Ova online modna trgovina digitalizira tradicionalno iskustvo odlaska u kupovinu, a dostupna je putem računala, tableta i pametnog telefona, kao i putem nagrađivane ABOUT YOU aplikacije. U Hrvatskoj, ova isključivo online trgovina nudi više od 100 000 proizvoda više od 700 brendova od koji su mnogi prvi put dostupni na hrvatskom tržištu. Kupovina na ABOUT YOU nije samo zabavna već i potpuno sigurna. Sve se može naručiti uz besplatnu dostavu i raznim metodama plaćanja od kreditnih kartica do plaćanja pouzećem.

Uz to, kupci mogu u roku od 100 dana besplatno vratiti proizvode ako im ne odgovaraju tako da se kupnja može obavljati bez straha – u ugodnom okruženju doma ljubitelji mode mogu isprobavati koji god proizvod odgovara njihovom ukusu i vratiti sve što im se ne sviđa potpuno besplatno.

Uz limitirani popust od 25% kao znak dobrodošlice u prvom tjednu nakon lansiranja, modna online trgovina ABOUT YOU poziva kupce iz Hrvatske da isprobaju novo, inspirirajuće iskustvo shoppinga. Kod se može pronaći na www.aboutyou.hr.

ABOUT YOU je modna i tech kompanija sa sjedištem u Hamburgu. Osnovali su je mladi poduzetnici Tarek Müller (31), Sebastian Betz (29) i Hannes Wiese (38) u 2014. U samo šest godina ABOUT YOU je postala jedna od najvećih europskih trgovina odjećom s godišnjim prihodom od 742 milijuna eura (2019./2020.). Nakon prijašnjih pokretanja online trgovina u Češkoj i Slovačkoj, između ostalih, ABOUT YOU postaje vodeća online trgovina na tržištu u samo par tjedana.

„Za nas hrvatsko tržište predstavlja veliki potencijal. Očekujemo brz rast s ciljem da postanemo vodeća online trgovina na tržištu u kratkom vremenu. Također, veseli nas vidjeti kako će se naši korisnici iz Hrvatske inspirirati širokom ponudom na našoj platformi, besplatnom dostavom i besplatnim povratom“, izjavio je Tarek Müller, suosnivač i direktor u ABOUT YOU.

ABOUT YOU je među najbrže rastućim start-up online trgovinama u Europi i jedna od rijetkih kompanija u Europi koja ima vrijednost veću od 1 milijarde dolara.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.