„2cool4school” je novi italijanski muški brend koji obećava

0

Jednom je Koko Šanel izjavila da se moda ne odnosi samo na odeću. Ona je na nebu, na ulici, moda ima veze sa idejom. Moda je način na koji živimo. Uzimajući u obzir njene reči vratimo se na nedavnu izjavu Marka Nikolića, vlasnika Modne Agencije FOX da trendove prate modno nepismeni ljudi.  

Posle ovih rečenica možemo reći da je Nikola Vučurević iz Novog Sada dobar poznavalac mode jer ne zalaže za proizvodnju odeće koja je u trendu. Nov brend 2coolforschool odiše njegovim idejama koje sa svojim saradnicima iz Italije realizuje. Veliki broj zadovoljnih klijenata je dobar pokažatelj da će njegov brend ostvariti još bolje rezultate na našem tržištu.

Nadam se da će 2cool4school za neke dve godine biti poznat i prepoznatljiv multi brend kako kod nas tako i šire. Urban, drugačiji i jedinstven.” – optimistčno dodaje Nikola.

Priča o pokretanju 2cool4school počela je potpuno spontano i neplanirano sa njegovim odlaskom u Italiju kako bi prijateljici pomogao oko odabira njene ženske kolekcije. Iako je strast i naklonost prema modi bila prisutna većinu njegovog života, kao marketing menadžer, nije se osmelio da ranije uđe u modne vode i pokrene brend koji je već sada, posle samo dva meseca vrlo prepoznatljiv – kako zbog samog dizajna i kvaliteta, tako i zbog pristupačnih cena. Sva roba se izrađuje u Italiji od najfinijih prirodnih materijala. Nikola, iako nie dizajner, često daje predloge za samo kreiranje odeće.

Pored odeće, 2cool4school sadrži i ručno pravljen nakit, rančeve, torbe i novčanike. Artikle možete naručiti preko oficijelne stranice brenda ili instagram profila priloženog iznad, kao i lično u Novom Sadu (Đorđa Servičkog 15) i Beogradu (Zadrugarska 72).

Nikola priznaje da teritorija Srbije definitivno nije najzahvalnija za bavljenje modnim poslom u bilo kom smislu, jer pored besparice ljudi posežu češće za kopijama brendova iz Turske i Kine. Iz tog razloga, bazirao se na male serije i relativno unikatne modele. Njegova ideja je da pokaže ljudima da ne mora nešto biti ekstremno skupo da bi bilo kvalitetno.

Uverite se u kvalitet i postanite 2cool4school!

instagram/___2cool4school___
facebook/2cool4school-manfashion

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend