Društvo Srbija

Mislite globalno, upoznajte se globalno, oblačite se globalno!

Dating.com, globalni dejting sajt za uzbudljivu komunikaciju i druženje na internetu, zvanični je sponzor manifestacije Serbian Fashion Week (SFW).

Dating.com, platforma za komunikaciju namenjena ljudima koji traže ljubav širom sveta, zvanični je sponzor modnog događaja Serbian Fashion Week (SFW) 2016. SFW je inovativan, moderan događaj koji pruža uzbudljivu šansu novoj generaciji dizajnera i predstavlja srpsku kulturu svetskoj publici. Social Discovery Ventures, matična kompanija koja je osnovala Dating.com, sa zadovoljstvom učestvuje u ovom događaju i nestrpljiva da predstavi brend Dating.com širem auditorijumu.

DFSerbian Fashion Week, koji će se održati od 6-11. aprila u Novom Sadu, je događaj koje treba posetiti jer će Dating.com posetiocima predstaviti uzbudljivu mogućnost upoznavanja ljudi širom sveta. Dating.com smatra da sa SFW deli istu ulogu u pružanju mogućnosti ljudima da otkriju nove kulture, ljude i mesta širom sveta. Dating.com veruje da je zaljubljivanje pitanje šanse i ne može biti određeno preciznim kriterijumima i klišeima. Kao i svet mode, pronalaženje ljubavi bi trebalo da bude spontano, bez ograničenja, i nikada se ne može ostvariti pomoću naučne formule. Radi se o kretanju novim putevima otkrića da bi se pronašao neko nov negde u svetu.

Dmitry Fomichev, Marketing Direktor u kompaniji Social Discovery Ventures, navodi:

„Kamen temeljac filozofije sajta Dating.com jeste da je upoznavanje pitanje šanse – šanse da upoznate nekog novog, i šanse da vas taj neko upozna sa novim ljudima, mestima i stvarima za koje niste ni sanjali da bi vam se dopali. Primetili smo da članovi iz Srbije pokazuju veliko interesovanje za globalne komunikacije i međunarodno upoznavanje. Događaj kao što je SFW pruža mladim kreatorima šansu da se predstave novoj publici širom sveta, u čemu smo i mi videli odličnu priliku da predstavimo Dating.com.“

Ne postoje granice kada je u pitanju prava ljubav

Dating.com je mesto na kome možete upoznati najatraktivnije i najuzbudljivije samce u svetu upoznavanja, ertovanja i druženja na internetu. Ljubav ne poznaje razlike u godinama ili geografsku udaljenost, i zbog toga Dating.com ohrabruje i poziva sve da se pridruže i povećaju svoje šanse da pronađu svog partnera iz snova. Dating.com u velikoj meri povećava šanse svojih članova da pronađu idealan spoj, jer ne postoje nikakva geografska ograničenja. Suština platforme Dating.com je u preduzimanju tog prvog koraka prema sreći!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.