Društvo

Milšped Grupa je proglašena jednim od najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u sektoru usluga

Milšped Grupa, jedna od naših najuspešnijih kompanija i tržišni lider u oblasti transporta i logistike u regionu, našla se na listi najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u protekloj godini u sektoru usluga, kako je preneo Jutarnji list.

Milšped uspešno posluje već 22 godine i u svom sistemu broji preko 1200 zaposlenih. Sedište kompanije je u Beogradu, a vremenom Milšped je razvio svoje poslovnice u 7 zemalja regiona – u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji, a krajem 2014. godine, otvoreno je predstavništvo i u Rusiji. Danas Milšped Grupa svojim poslovanjem uspešno povezuje Balkan sa svetom.

ce3a87f7afmilsped-grupa-je-proglasena-jednim-od-najvecih-stranih-poslodavaca-u-hrvatskoj-u-sektoru-usluga-1

Milšped je postao regionalni lider u pružanju logistiških usluga, zadovoljavajući potrebe svojih klijenata prilagođenim logističkim rešenjima i inovativnim pristupom svakom procesu, koji povezuje ceo svet. Sve naše kompanije u regionu pružaju usluge međunarodnog i domaćeg transporta, distribucije, skladištenja, kao i carinskog posredovanja.“, izjavio je vlasnik kompanije Milšped, Nebojša Iković.

Milšped u Hrvatskoj posluje od 2013 godine i zapošljava 90 ljudi. U skladu sa kontinuiranim razvojem svog poslovanja, od februara 2015. godine raspolaže i novim skladištem površine od  30 000 m2 korisnog prostora koje će biti nosilac razvoja regionalne mreže.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.