Društvo

Milšped Grupa je proglašena jednim od najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u sektoru usluga

Milšped Grupa, jedna od naših najuspešnijih kompanija i tržišni lider u oblasti transporta i logistike u regionu, našla se na listi najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u protekloj godini u sektoru usluga, kako je preneo Jutarnji list.

Milšped uspešno posluje već 22 godine i u svom sistemu broji preko 1200 zaposlenih. Sedište kompanije je u Beogradu, a vremenom Milšped je razvio svoje poslovnice u 7 zemalja regiona – u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji, a krajem 2014. godine, otvoreno je predstavništvo i u Rusiji. Danas Milšped Grupa svojim poslovanjem uspešno povezuje Balkan sa svetom.

ce3a87f7afmilsped-grupa-je-proglasena-jednim-od-najvecih-stranih-poslodavaca-u-hrvatskoj-u-sektoru-usluga-1

Milšped je postao regionalni lider u pružanju logistiških usluga, zadovoljavajući potrebe svojih klijenata prilagođenim logističkim rešenjima i inovativnim pristupom svakom procesu, koji povezuje ceo svet. Sve naše kompanije u regionu pružaju usluge međunarodnog i domaćeg transporta, distribucije, skladištenja, kao i carinskog posredovanja.“, izjavio je vlasnik kompanije Milšped, Nebojša Iković.

Milšped u Hrvatskoj posluje od 2013 godine i zapošljava 90 ljudi. U skladu sa kontinuiranim razvojem svog poslovanja, od februara 2015. godine raspolaže i novim skladištem površine od  30 000 m2 korisnog prostora koje će biti nosilac razvoja regionalne mreže.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.