Društvo Srbija

Merkator-s karavan obradovao decu širom Srbije

Kako su praznici vreme darivanja, okupljanja porodice i druženja sa svojim najbližima, kompanija Mercator-S, u okviru koje posluju IDEA, Roda, Mercator Hipermarketi, odlučila je da obraduje veliki broj dece u celoj Srbiji.

Uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Mercator-S je odlučio da u jednom danu, u nedelju 13. decembra, podeli oko od 700 novogodišnjih paketića deci koja se nalaze u 18 Doma širom Srbije.  Kompanija Mercator-S je u ovoj akciji, pored svih Domova za nezbrinutu decu u Srbiji, kao i decu ometenu u razvoju, posetila i korisnike koji se nalaze u Prihvatilištima i mališane u nekoliko velikih regionalnih klinika i podelila još 1000 paketića.

image-b54aa

Tokom posete svim institucijama za decu je upriličen program iznenađenja koji se sastojao od predstave i animiranja mališana od strane Deda Mraza, na šta su oni sa oduševljenjem odreagovali.

Mercator karavan se ovom akcijom ne završava. Ova kompanija će, uz podršku Ministarstva, podeliti još 2.000 paketića mališanima koji se nalaze u hraniteljskim porodicama.

IMG_0575

U ovu akciju se uključilo i više od 1.000 zaposlenih kompanije Mercator-S, jer je svaki pojedinac koji je deo ovog tima želeo da da svoj doprinos da ovi pokloni stignu na pravu adresu. Praznici nas podsećaju na ono važno u životu, a to je da je potrebno deliti sreću i ljubav, pa se zato zaposleni iz kompanije Mercator-S nadaju da su na ovaj način uspeli mališanima da prenesu barem deo novogodišnje čarolije i učine im ove praznike lepšim.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.