Društvo Srbija

McDonald’s pomogao obnovu osnovne škole „Svetozar Radić“ iz Tekije

Na svečanoj ceremoniji u Tekiji, posle gotovo godinu dana, ponovo je otvorena za đake osnovna škola „Svetozar Radić“, koja je tokom prošlogodišnjih septembarskih poplava, potpuno ruinirana. Tada je veći deo školskog nameštaja, kao i nastavne opreme, oštećen ili potpuno uništen.

Kao nastavak akcije pomoći stanovništvu u Srbiji, koje je bilo ugroženo u prošlogodišnjim majskim i septembarskim poplavama, kompanija McDonald’s je ubrzo nakon poplava u Tekiji, uručila donaciju osnovnoj školi „Svetozar Radić“ u vrednosti od pola miliona dinara. Takođe, u McDonald’s restoranima širom Srbije organizovana je akcija prikupljanja pomoći, tokom koje je od prodaje svakog Happy Meal obroka za donaciju ovoj osnovnoj školi odvajano po 10 dinara.

saopstenje 2

Sredstvima od te donacije obnovljen je školski nameštaj i nabavljena je oprema neophodna za nastavu u kabinetima za fiziku, biologiju i hemiju.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja škole, zahvalnicu i plaketu, Marini Trnavčanin, marketing koordinatoru kompanije McDonald’s Srbija, uručio je Mihajlo Sideris, direktor škole. Kompanija McDonald’s Srbija tom prilikom je školi donirala i knjige za biblioteku, sportske rekvizite kao i školski pribor za sve učenike škole.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.