Društvo Srbija

Marko Cvetković među top 40 mladih lidera Jugoistočne Evrope

Marko Cvetković, direktor marketinga kompanije A&P DOO Pepsi Srbija, prepoznat je kao jedan od top 40 mladih lidera Jugoistočne Evrope za 2021. godinu, do 40 godina starosti!

,,Izuzetno sam iznenađen ovim priznanjem, iza kog stoji zaista vredan trud i rad, kao i predanost lideskim vrednostima. Smatram da je uspeh pojedinca i uspeh kompanije u kojoj radim, te da ovo priznanje na najbolji način oslikava našu poslovnu kulturu, vrendosti koje gajimo i rezultate kojima stremimo. Ništa ne može preko noći, pa je ovo najbolji pokazatelj za to. Takođe, čestitam svim dobitnicima priznanja, posebno mladim liderima iz Srbije. Radujem se upoznavanju uspešnih poslovnih ljudi.’’, izjavio je direktor marketinga A&P DOO Pepsi Srbija, Marko Cvetković.

„Naišli smo na Marka dok smo tražili najambicioznije mlade poslovne lidere u regionu. Tražili smo harizmatičnog i modernog lidera, kojeg vole njegovi zaposleni i koji uživa veliku reputaciju u poslovnoj zajednici. Takođe smo tražili nekoga ko se suočava sa izazovima, umesto da beži od njih, i koji nikad ne prestaje da cilja više. Drugim rečima, tražili smo Marka!“ , izjavio je dr Viktor Gjorgjieski, regionalni direktor za Jugoistočnu Evropu Business Elite Awards-a.

Business Elite Awards ’’40 under 40’’ SEE, kako glasi pun naziv programa, zaštitni su znak Global Top Brand Awardsa ustanovljenih 1985. godine u Torontu. Ova priznanja su prvi put dodeljene predstavnicima Srbije 2019. godine, a među 40 dobitnika su i poslovni ljudi Slovenije, Hrvatske, Srbije, BiH, Albanije, Makedonije, Bugarske i Rumunije.

Business Elite Awadrs je prestižni program dodele nagrada koji identifikuje izvrsne mlade rukovodioce i preduzetnike u svetskom poslovanju. Takođe je često među prvim i najvrednijim priznanjima koje su mnogi uspešni svetski poznati poslovni lideri dobili u ranim fazama karijere. Gotovo je sigurno da će svaki dobitnik nagrade stvoriti izvanredna dostignuća nakon dodele nagrade, što je jedna od glavnih vrednosti nagrade.

Ovogodišnja priznanja se dodeljuju na gala večeri, koja će se održati u muzeju Balgati Valseki u Milanu, Italija, 14. septembra 2021. godine, zajedno sa prošlogodišnjim dobitnicima nagrade, generacijom 2020., čija je dodela pomerena za ovu godinu usled aktuelne pandemije.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.