Prva epizoda emisije „Lice današnjice”

0

Na veb-portalu „Adria Daily” magazina od danas, svakog četvrtka, moći ćete da gledate emisiju „Lice današnjice” našeg kolumniste Stefana Mihajlovskog, koja je rađena u produkciji „Otvorenog kanala kulture” („OKK TV”).

(Fotografija: Stefan Mihajlovski, 2017; privatna arhiva)

Gost u prvoj epizodi emisije „Lice današnjice” je Bojan Marjanović, koji će gledaocima da predstavi ulični časopis „Lice ulice”. Ovaj časopis prodaju ugrožene društvena marginalizovana grupa, to jest Romi, invalidi

Saznajte na šta treba da obratimo pažnju kada je komunikacija sa ovim ljudima u pitanju, ko stvara ovaj časopis i koje ideje su pronikle iz ovog važnog i humanog medija.

Časopis „Lice ulice” možete da pronađete kod uličnih prodavaca, po ceni od 150 dinara.

Pogledajte prvu epizodu ove emisiju:

(Fotografija: Prva epizoda emisije „Lice današnjice” – Bojan Marjanović i Stefan Mihajlovski, 2017; „Jutjub”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend