Nova kolumna „Lice današnjice” na sajtu „Adria Daily” magazina

1

Na našem sajtu, od sutra ćete moći da svakog ponedeljka čitate novu kolumnu „Lice današnjice”, koju će za vas pisati novi saradnik „Adria Daily” magazina – mladi, talentovani TV voditelj, kolumnista i aktivista za ljudska prava Stefan Mihajlovski.

Kolumna „Lice današnjice” se bavi svim aktuelnim društvenim problemima današnjice, od diskriminacije, nasilja, rijaliti programa, tolerancije, (ne)morala… sve do ljubavi.

Stefan Mihajlovski je rođen u Vršcu. Student je Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta „Singidunum” u Beogradu. Svoju karijeru je započeo 2013. godine na Televiziji „Banat”, kao voditelj zabavne emisije „Naslovna strana”, u kojoj su gostovale mnoge eminentne ličnosti: Jelisaveta – Seka Sablić, Milutin – Mima Karadžić i drugi.

Svoju prvu kolumnu, pod nazivom „Lice današnjice”, objavio je za portal Unije studenata iz Vršca, a nekoliko meseci kasnije postao je autor na, tada najčitanijem portalu u južnobanatskom regionu„EVršac”. Stefanove kolumne prevode se i na rumunski jezik u sklopu časopisa „Tineretea”, dok je nekoliko njih javno čitano i na časovima građanskog vaspitanja u srednjim školama.

Autor je i voditelj tribine o nasilju „Lice današnjice”, koja je održana u kultunim centrima širom Srbije. Trenutno radi kao voditelj istoimene tok-šou emisije na „Otvorenom kanalu kulture” („OKK TV”), čija se druga sezona uskoro očekuje.

Mihajlovski je, takođe, i učesnik sociološkog istraživanja „Kulturne potrebe mladih”, kao i kampanje „Biće bolje”, podržane od strane Kancelarije za ljudska i manjinska prava Republike Srbije.

(Fotografija: Stefan Mihajlovski, 2016; Radosav Vijatov)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine | Moje tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Kreativnost je osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, a bez nje je život besmislen! | Redovni sam član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

1 komentar

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend