Lice današnjice Srbija

Kako se završava Helenina priča? Knjiga i film “Lice današnjice“ pred publikom od 15. aprila!

Dragi moji,

U prethodnih dvadeset nedelja neprekidno smo se družili kroz kolumne “Lice današnjice“, pratili mnoge likove, i njihove životne priče. Više puta, oborili smo sopstvene rekorde čitanosti. Beskrajno sam zahvalan na tome!

Došlo je vreme da napravimo kratku pauzu. Ali samo kada je druženje ponedeljkom u pitanju. 🙂

Već duži period, u pregovorima sam sa izdavačem. Želim da vas obradujem, kao svoju vernu publiku, koja moj rad prati već pet godina, jedinstvenom knjigom pod nazivom “Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti“ u izdanju Beoletre.

‘’Prosuo sam želje po krevetu i sada nemam gde da legnem’’, Često izgubljen

Sve što pročitate učiniće vam se poznato. Ono što sledi kada otvorite ‘’Lice današnjice: (Auto)biografiju kolektivne (ne)svesti’’ ne dešava se nekom drugom. Svaka od ovih priča, dešava se nama. Bazirane na istinitim događajima, priče iz ‘’Lica današnjice’’ uspele su da spoje nespojivo. Oko njih su se složili urednici crkvenih i urednici medija koji se obraćaju manjinama – svaka je napisana realno, a glavni cilj im je Ljubav. U knjizi pronađite Stefanove najpopularnije priče: ‘’Vidiš li Ljubav?’’, ‘’Prosveta u doba starleta’’, ‘’Medveđe međunožje’’, ‘’Samoubistvo jednog Roma, geja, invalida i ateiste’’ i ‘’Dildo neće pomoći, a ja neću doći’’, koje će vas navesti na razmišljanje o diskriminaciji, mržnji, nasilju i na kraju… o Ljubavi i toleranciji.

U drugom delu knjige, imate priliku da pročitate njenu priču. Zove se Helena. Bila je u vezi sa psihopatom. Nakon toga, i ona je postala psihički i emotivno nestabilna. Helenina priča je najveća psihološka igra ikada objavljena na ovim prostorima! Da li ste dovoljno hrabri da joj se priključite?

To nije sve. Zbog ljubavi koju mi svakodnevno pružate i divnih poruka koje mi svakodnevno stižu, rešio sam da vas obradujem i premijerom dokumentarno-igranog filma koji će vam približiti, mnogima omiljeni lik iz kolumni. Reč je o Heleni. Na samim promocijama knjige, predstavićemo vam i film koji govori o psihičkom poremećaju ličnosti i partnerskom nasilju.

https://www.youtube.com/watch?v=zALygZw7HB0

O svim dešavanjima, aktuelnostima, datumima promocija knjige i projekcija filma bićete obavešteni. Potrudiću se da uvek prvi dobijete najnovije fotografije, video zapise, intervjue i drugi zanimljiv materijal. Sve što treba da uradite je da, kao i do sada, redovno pratite vaš omiljeni Adria Daily magazin.

P.S. Korice stižu već za koji dan 😉

Sa prvim izdanjem družimo se polovinom aprila!

Beksrajno ste voljeni!

Vaš,

Stefan Mihajlovski

About the author

Stefan Mihajlovski

Diplomirani komunikolog. Student master programa Proizvodnja TV serija. Pisac knjiga ''14 dana karantina''. ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.