Izborio se sa depresijom, napisao dve knjige, a sada o svemu otvoreno govori u svom vlogu

0

Naš mladi pisac, autor hit knjige Lice današnjice: (Auto)biografiju kolektivne (ne)svesti”, kolumnista, aktivista za ljudska prava i TV voditelj Stefan Mihajlovski odlučio je da publici predstavi svoj prvi vlog, pod naslovom „Alijenacije jedne Devijacije”.

Gledaoci će sve epizode, počev od prve, naravno, moći da prate na njegovom „Jujtub” kanalu, te da sebi priušte zanimljiv sadržaj u toku predstojećih letnjih dana, dok sa nestrpljenjem iščekuju objavu Stefanove nove knjige „Ispod grla”. Vlog „Alijenacije jedne Devijacije” počinje kolažnim žanrom u kojem Mihajlovski, nakon što je uspešno završio borbu sa depresijom, iskreno odgovara na predrasude o sebi, komentariše svoje omiljene serije, crtane filmove i knjige, čita hejt komentare, ali i „fore” za muvanje.

Ovaj vlog je posvećen onima koji su se nekada osetili kao manjina, ali i onima koji žele da razumeju različitost. Kroz epizode „Alijenacije jedne Devijacije” biće govora o aktuelnim društvenim temama, zabavi… Takođe, deo vloga biće posvećen i (medijskoj) edukaciji iz perspektive diplomiranog komunikologa.

(Fotografija. Stefan Mihajlovski, 2019; © Natalija Živković)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine | Moje tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Kreativnost je osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, a bez nje je život besmislen! | Redovni sam član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend