Lepota Hrvatska

Želite čisto vlasište bez prhuti? Klorane ima odlično prirodno rješenje!

Klorane, vodeći europski ljekarnički brend za njegu kose poznat po posvećenosti očuvanju okoliša te botaničkom naslijeđu, predstavlja novi proizvod koji će oduševiti sve koji traže jednostavno, prirodno i učinkovito rješenje za uklanjanje prhuti  – šampon s Galangom.

Jeste li znali da prhut djeluje na sve tipove vlasišta, a uzrokovana je neravnotežom izazvanom djelovanjem različitih vanjskih utjecaja poput stresa, higijene, hormonalne fluktuacije i slično?

Za potpuno uklanjanje prhuti potrebno je smanjiti pretjerano razmnožavanje gljivice Malassezie te povratiti ravnotežu vlasišta. Kako bi to postigli, stručnjaci iz laboratorija Klorane inspirirali su se mudrošću kineske i ajurvedske medicine kako bi pronašli biljku koja daje izvrsne rezultate kada je u pitanju borba protiv prhuti – Galanga. Ova zeljasta trajnica iz porodice đumbira ima iznimna antifungalna, protuupalna i antiseptička svojstva. Upravo je to čini izvrsnim aktivnim sastojkom protiv prhuti. Odabrana između više od 50 prirodnih ekstrakata, Galanga učinkovito djeluje na sve vrste prhuti. Njezina najveća prednost je brzina djelovanja. Galanga uklanja prhut četiri puta brže te pokazuje jednaku učinkovitost kao cinkov pirition, referentni sastojak u borbi protiv prhuti.

 

Klorane šampon s Galangom može se pronaći u 100% recikliranoj i reciklabilnoj plastičnoj boci. Uz to, visoke je podnošljivosti, uklanja vidljivu prhut i umiruje vlasište. Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i njegova je formula biorazgradiva.

DODATNE POSEBNOSTI KLORANE PROIZVODA:

Posvećenost prirodi i ljudima

Filozofija Laboratorija Klorane oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Više od 25 godina uz Laboratorije Klorane djeluje i Klorane botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikom i posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

Kontrolirani proizvodni ciklus

Povjerenje potrošača je ključno te je temeljeno na jamstvu da su svi Klorane proizvodi sigurni. Zato već više od 50 godina stavljaju naglasak na procjenu sigurnosti proizvoda. 

Eko odgovoran brend

ECOCERT je prepoznao izvrsnost Laboratorija KLORANE za doprinos izazovu održivog razvoja. Uzimajući u obzir zapažanja koja su napravljena tijekom evaluacije temeljene na načelima ISO standarda 26000 i mišljenja Etičkog povjerenstva, ECOCERT Environment dodijelio je Laboratorijima KLORANE oznaku ECOCERT 26000 (oznaka izvrsnosti).

Za više informacija o Klorane proizvodima posjetite Oktal Pharma

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.