Lepota Hrvatska

Versace Eros Flame miris: oda ljubavi i proslavi senzualnog zanosa

Versace Eros Flame novi muški miris, prolazi vam ravno kroz srce. Nosi važnu poruku za nove generacije o dostojanstvu ljubavi i moći raznolikosti.

Versace Eros Flame miris je za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su u kontaktu sa svojim najdubljim emocijama. Oni istovremeno opažaju sadašnje osjećaje i uživaju u vječnom mirisu istinske ljubavi, prebacujući nas iz stvarnog svijeta u mitološki svemir, dom junaka koji svoje nesavršenosti pretvaraju u snagu. Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan da nas nedvojbeno podsjeti na strast ljubavi. Meduza na sredini bočice i grčki ključni motiv stavlja miris u srce Versace svemira i mitološki su čuvari dragocjenog sadržaja. Centrirano, u zlatu, je naziv: VERSACE EROS FLAME. Meduza, ikonski simbol Versace-a, je kao dragocjeni nakit- poput pečata u zlatu na čepu bočice predstavljajući moć koja nadilazi granice vremena.

Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga. Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra s Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu. Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver s Haitija, planinski hrast moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug s tonka zrnom i vanilijom. Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa.

Linija proizvoda sastoji se od losiona za poslije brijanja i balzama za poslije brijanja, deo spreja i deo stika, gela za tuširanje i kupanje. Ovi luksuzni proizvodi za kupanje i njegu za svakodnevnu upotrebu ostavljaju kožu mekom i blago mirisnom, stvarajući trenutan i dugotrajan osjećaj ugode.

Visuali reklamne kampanje koju je snimio Steven Meisel potiču važnu promjenu u klasičnoj percepciji ljepote, prepričavanjem priče o Erosu u novom i neviđenom izdanju usmjerenom na temu raznolikosti. Nova slika Versace Eros Flame-a, predlaže suvremenu interpretaciju Canovine ikonske skulpture „Amor i Psiha“, gdje čovjek prihvaća ženu koju igra lijepa Gigi Hadid. U ovoj suvremenoj kampanji priča još uvijek obuhvaća mitološko raspoloženje. Predstavlja iznenadnu ljubav, onaj trajan trenutak prolaznog pogleda koji je već stvar prošlosti.

Perspektiva snimanja omogućuje nam da se usredotočimo na senzualnost jakog, muževnog tijela u odnosu na blijedu siluetu žene, kako oboje leže na Versace podlozi.Video kampanja nudi viziju Versace Eros Flame laboratorija. Miris je stvoren malim kapljicama poput suza raznih esencija. To su suze ljubavi iz priče koja je trajala tisuće godina i vezana je za Psihinu želju.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.