Lepota Hrvatska

Uronite u egzotični svijet uz novi miris Betty Barclay Oriental Bloom

Novi ženski miris, Betty Barclay Oriental Bloom odvodi vas u čarobni Marakeš s magičnim trgovima, šarenim bojama, zidovima punim mozaika i orijentalnim mirisima.

Novi ženski miris, Betty Barclay Oriental Bloom odvodi vas u čarobni Marakeš s magičnim trgovima, šarenim bojama, zidovima punim mozaika i orijentalnim mirisima.

Avanture i daleke strane zemlje s nadahnjujućom prirodom i raznolikošću mirisa koja oduzima dah – to predstavlja čežnja za Istokom. Dalekoistočno utočište, romantično mjesto za punjenje baterija, okruženo tajnovitom očaravajućom ljepotom orijentalne umjetnosti. Savršeno mjesto za sanjarenje. Usred vreve leži mala oaza mira – tradicionalni marokanski Rijad s mozaikom od pločica, ornamentalnim dekorom, fontanom koja žubori i koritom vode koje poziva na osvježenje. Betty Barclay Oriental Bloom predstavlja mjesto bezvremenske elegancije usred pulsirajućega grada.

Betty Barclay Oriental Bloom miris je koji romantičnu, senzualnu ženu, koja radoznalo iskušava život, okružuje ženstvenim mirisnim notama i omogućuje joj sanjarenje o stranim zemljama i avanturama. Hibrid cvjetnog i orijentalnog mirisa kombinira slatkoću i svježinu cvjetnih esencija s bogatstvom toplih, začinjenih aroma. Tako nastaje razigrana, romantična kompozicija koja ima snažan izričaj, ali nije nametljiva.

Betty Barclay Oriental Bloom uranja u živu svježinu oaze koja reskom kruškom i transparentnim, pomalo vodenastim cvjetovima frezije i jasmina otvara laganu cvjetno orijentalnu kompoziciju. U srcu se širi procvjetali buket s nježnim, ženstvenim notama magnolije koje se nježno umataju u slatku privlačnu čaroliju tonkovca i dašak poznatih aroma vanilije. Orijentalni cvjetovi zaokružuju se u nježna drva i mošus.


Novi miris i pripadajući proizvodi za njegu dostupni su u trgovinama od kraja srpnja 2020. godine.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.