Lepota Hrvatska

Upoznajte novu generaciju Nivea Magnesium Dry roll on dezodoransa

Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše tijelo ne bi moglo funkcionirati. Pomaže nam da reguliramo temperaturu i tako se hladimo.

Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše tijelo ne bi moglo funkcionirati. Pomaže nam da reguliramo temperaturu i tako se hladimo.

Najbolji prijatelji u ovim situacijama su nam svima dezodoransi. Međutim, koliko god bismo se voljeli osloniti na njihovu učinkovitost, često ne ispune naša očekivanja. Idealnu zaštitu do sada nismo mogli pronaći u dezodoransu s 0 % aluminija koji istovremeno pruža zaštitu od znojenja i vlažnih pazuha. Upravo zato NIVEA predstavlja novu generaciju dezodoransa koja vas će vam pružiti oboje. Prepustite se pouzdanoj formuli NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa koji zahvaljujući sastojku prirodnog aktivnog magnezija nude svježinu i zaštitu od neugodnih mirisa na potpuno prirodan način. Njihova nježna formula bez aluminija (ACH) i etilnog alkohola ujedno održava vašu kožu zdravom i jača je. Ne morate brinuti o iritaciji vaših pazuha te ga slobodno možete nanijeti nakon brijanja.

Uživajte u dvije neodoljive varijante ženstvenog mirisa NIVEA Magnesium Dry i Dry Fresh Roll on dezodoransa.

Njihova posebnost krije se i u inovativnom obliku doziranja. Naime, za razliku od uobičajenih roll-on dezodoransa, njihova bočica okrenuta je naglavačke što uvelike olakšava doziranje, rukovanje i nanošenje.

 Zaštita od znojenja nadahnuta snagom prirode.
 Za zdravu i lijepu kožu.
 Bez aluminija (ACH) i etilnog alkohola.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.