Lepota Hrvatska

U beauty fokusu: Novi miris Blumarine Dange-Rose

Senzualnost, romantizam i zavođenje. Snaga, osjećajnost i ideali. Hrabrost i opasnost. To su mnoge nijanse suvremene, moderne ženstvenosti bez ograničenja, bez prepreka i bez predrasuda. Bezbroj ličnosti ove žene povezane su magnetskom snagom ženstvenosti, riječju koja je jedinstvena kao i ruža, s toliko interpretacija baš kao i njezine latice. Simbol prirodne ljepote koji predstavlja osjećaje i strast, ruža je nježan, ali izdržljiv cvijet obavijen surovošću vremena i misterijom vječnosti. Žena i ruža otkrivaju beskonačne nijanse dvaju uzvišenih izraza prirode.

Za tu misteriju koja ujedinjuje dva simbola koji posjeduju privlačnost želje i izazov opasnosti, Blumarine posvećuje svoj novi miris: Dange-Rose.

Dange-Rose je miris žene koja živi u 21. stoljeću i počinje ostavljati svoj trag u ovom svijetu, spremna za oblikovanje epske transformacije gdje zavođenje nije kontradikcija romantike, senzualnost nije suprotnost osjećaju, a snaga ne zasjenjuje nježnost. Zato, kao u bajci punoj misterije i privlačnosti, Blumarine Dange-Rose opisuje tu svjesnost kroz tri glavna sastojka kompozicije. Mješavina intenziteta ruže iz Versaillesa, cvijeta koji može odoljeti mrazu da postane još ljepši, sa suptilnim, aromatičnim notama cvjetova bosiljka i zatvara sve unutar mističnih drvenastih nota. Ova kompozicija stvara uzbudljivo sentimentalno značenje zarazne ljubavi koja je uzbudljiva i opasna jer raste samo kada je izazvana opasnošću.

MIRIS

Blumarine Dange-Rose je miris rođen iz metaforičkog i stvarnog dvoboja između svjetla i sjene. Prvi put u povijesti parfema, nos Pierre-Constantin Gueros kombinira snagu, otpornost na mraz i intenzivnu boju ruže iz Versaillesa s aromatičnom besramnošću cvjetova bosiljka. Rezultat bez presedana je apsolutna novost koja otkriva opasnu energiju proizvedenu kroz susret svježeg, nevinog i živahnog prirodnog elementa koji razvija topao karakter kada dođe u dodir s buntovnom i senzualnom ružom iz Versaillesa. Blumarine Dange-Rose pripada obitelji cvjetno-drvenasto-aromatičnih mirisa i svojim notama opisuje dinamičnu, modernu ženstvenost.

Glavne note prikazuju snagu kroz aromatičnu moć cvjetova bosiljka koji se susreću sa sofisticiranom provokacijom ružičastog papra dok se miješaju s azijskim notama Nashi kruške. Ovi svijetli, zeleni sastojci slave vrijednosti suvremenih žena i njihov fokus na prirodu i okoliš. Note srca stabiliziraju se u Opasnoj ruži, komponenti čiji karakter definira Berusaiyu ruža, poznata kao ruža iz Versaillesa, te note frezije i magnolije. U bazi se susreću meke i primamljive note kašmir drva, pačulija i bijelog ambera.

BOČICA I PAKIRANJE

Blumarine Dange-Rose bočica napravljena je od stakla sa specijalnim čepom u crnoj boji. Prati prirodni oblik ružinog pupoljka. Vrat bočice krase diskretni ukrasi u boji zlata i stvaraju kontrast crnoj boji. Elegantno i atraktivno vanjsko pakiranje prekriveno je plišanim laticama crne ruže.

Dostupno u Martimex parfumerijama.
Cijene:

  • Edp 30 ml 299,50 kn
  • Edp 50 ml 429 kn
  • Edp 100 ml 574,90 kn

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.