Lepota Hrvatska

Snaga antioksidansa: Nova Nivea Energy micelarna voda za osvježenu kožu na dodir!

Uklanjanje šminke je važan put do predivne i zdrave kože i trebao bi biti naš temeljni dnevni ritual. Prije odlaska u krevet, osobito je važno ukloniti sve nečistoće s lica jer se trepavice mogu slomiti, a ostaci šminke uzrokovati prištiće ili neugodne crvene mrlje.

Za čistu kožu, punu energije, bez vidljivih masnih tragova ili mrlja isprobajte novu Nivea Energy micelarnu vodu s vitaminom C. Uklanja vodootpornu šminku s vašeg lica te ga osvježava, sve u samo jednom koraku. Učinkovita kombinacija vitamina C, vitamina B3 i ekstrakta brusnica temeljito čisti kožu, uklanja sve nečistoće te ju istovremeno puni energijom i revitalizira. Vitamin B3 brine se za hidrataciju kože, dok ekstrakt brusnica u međuvremenu pruža hranjivu njegu i potiče obnovu vašeg lica. Ne zaboravite na važnost uklanjanja šminke i prepustite se Nivea Energy micelarnoj vodi za rezultat osvježene i čiste kože, meke na dodir.

Nivea Energy micelarna voda ne zahtijeva ispiranje i trljanje, a namijenjena je svim tipovima kože – uključujući osjetljivu kožu. Sadrži vegansku formulu – nema sastojaka životinjskog podrijetla. Ambalaža je izrađena od 96% recikliranog materijala (bez zatvarača i naljepnica). 

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.