Lepota Hrvatska

Saznali smo sve o revolucionarnom Foreo uređaju za čišćenje i učvršćivanje kože!

S potpuno novim LUNA 3 plus uređajem za čišćenje i učvršćivanje lica, najpoznatiji svjetski beauty tech brend podiže skincare rutinu na višu razinu.

FOREO predstavlja LUNA 3 plus, futuristički uređaj za čišćenje i učvršćivanje lica u verzijama za normalnu i osjetljivu kožu. Ovo je jedini uređaj na svijetu koji nudi kompletni i personalizirani tretman lica, kombinirajući čišćenje lica s termoterapijom, T-Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom.

 

REVOLUCIONARNO ČIŠĆENJE LICA S TERMOTERAPIJOM

Dubinsko čišćenje s termoterapijom predstavlja najnoviji futuristički iskorak u beauty-tech kategoriji. Zagrijavanjem kože, a time i širenjem pora i otapanjem nečistoća, omogućuje iznimno precizno i ​​optimizirano čišćenje te pripremu kože za bolju apsorpciju proizvoda za njegu.


 

FOREO LUNA 3 plus je dizajnirana od ultrahigijenskog silikona i opremljena s osam toplinskih dodirnih točaka koje se – u kombinaciji s 8.000 T-Sonic pulsacija u minuti i 16 različitih intenziteta – zagrijavaju do savršene temperature čišćenja kako bi otopile i uklonile do 99,5% sebuma, ostataka šminke i odumrlih stanica kože. Rezultat je temeljito, ali nježno čišćenje lica nakon kojeg će vaša koža biti čista, glatka i blistava kao nikad prije.

CILJANO I SIGURNO UČVRŠĆIVANJE MIKROSTRUJOM

FOREO LUNA 3 plus također nudi pet masažnih rutina u kombinaciji s mikrostrujom koja ima 15 različitih intenziteta – za ciljano oblikovanje i učvršćivanje lica. Aktivirani putem FOREO aplikacije, mikrostrujni tretmani FOREO LUNA 3 plus uređaja dubinski stimuliraju mišiće lica niskom razinom električnih impulsa iz dvije igle na stražnjoj strani uređaja, što omogućuje tretiranje ciljanih područja lica i personalizirani učvršćujući tretman.

KAKO KORISTITI?

Registrirajte vaš LUNA 3 plus uređaj pomoću Bluetootha pritiskom na univerzalnu tipku za sinkronizaciju s FOREO aplikacijom. Postavite željeni model čišćenja u aplikaciji i započnite skincare rutinu.

 

Modeli čišćenja:

• Uklonite svu šminku, umijte se i nanesite FOREO sredstvo za čišćenje
• Ponovno pritisnite univerzalnu tipku za aktiviranje željenog modela čišćenja
• Obraze i čelo očistite kružnim pokretima, a nos klizeći gore-dolje
• Kako biste isključili uređaj, pritisnite i držite univerzalni gumb tri sekunde
• Isperite i osušite lice. Nastavite s drugom fazom njege lica kao u nastavku.

Modeli učvršćujućih masaža:

Koristeći FOREO aplikaciju, jednostavno odaberite jedan od pet dostupnih tretmana i FOREO LUNA 3 plus će se automatski sinkronizirati. Upotrijebite igle na stražnjoj strani uređaja kako biste mikrostruju usmjerili izravno na kožu uz pomoć provodljivog FOREO SERUM SERUM SERUM-a (ili seruma po vašem izboru). Prije aktiviranja mikrostrujnog tretmana provjerite je li FOREO LUNA 3 plus uređaj potpuno suh.

• Provjerite je li vaša koža čista i suha.
Nanesite veliku količinu provodljivog seruma na područje lica koje ćete tretirati.
•Slijedite upute u FOREO aplikaciji kako biste pokrenuli željeni tretman mikrostrujom.
• Beauty rutinu završite hidratantnom kremom po izboru.

Opuštajuće masažnih rutine su: Full Facial Treatment,Targeted Eye Treatment, Laugh Line Treatment, Forehead Smoothing & Lifting i Neck Treatment.

FOREO LUNA 3 plus je dostupna na Douglas, Martimex, Sancta Domenica i FABU Spot prodajnim mjestima, kao i na webshopu.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.