Lepota Hrvatska

Razmazite lice novom formulom kultnog Estée Lauder seruma

Godine 1982. Estée je kreirala Night Repair, prvi repair serum u beauty industriji koji je transformirao njegu kože, kao i proces obnove kože. Danas slave novi početak i novu generaciju obnove kože.

Godine 1982. Estée je kreirala Night Repair, prvi repair serum u beauty industriji koji je transformirao njegu kože, kao i proces obnove kože. Danas slave novi početak i novu generaciju obnove kože.

Upoznajte novi Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum, toliko revolucionaran proizvod da se događa jednom u generaciji. Njihovi su znanstvenici došli do novih otkrića koja su najbolji Estée Lauder proizvod učinili još boljim. Revolucionarna obnova? Sada je brža i sveobuhvatna. Inovativna dnevna zaštita? Sada traje cijeli dan, a to je samo početak. Istražite zašto je ovaj serum za svaku noć, svaki dan, sve znakove starenja i svakoga, bez obzira na godine, tip, potrebe ili brige kože. Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum ne sadrži parabene, sulfate, sulfite, ftalate, kao ni mineralna ulja.

Estée Lauder Advanced Night Repair je serum za SVAKOGA. Svakog dana i svake noći djeluje protiv svih znakova starenja kože.

Dok spavate pomaže prirodnom procesu obnove stanica kože. Uz to, vašoj koži pruža čak 72 sata hidratacije, a to stvara idealne uvjete za prirodan proces obnove. Svaki dan štiti kožu od štetnog djelovanja svih vanjskih utjecaja iz okoliša zahvaljujući najnovijoj antioksidativnoj zaštiti koja traje osam sati. Advanced Night Repair serum vidljivo smanjuje sve znakove starenja poput finih linija i bora, neujednačenog tena i dehidrirane kože. Također smanjuje izgled proširenih pora i jača čvrstoću kože.

Inspiriran ljekarničkim pakiranjem, izgled bočice je transformiran i promijenjen u pakiranje koje se može reciklirati. Dostupno je na prodajnim mjestima Fabu Spot parfumerije od 7.9., a od sredine rujna i u ostalim parfumerijama.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.