Lepota Hrvatska

Prepustite se sigurnom sunčanju uz moćnu zaštitu novih NIVEA SUN proizvoda

Bilo da smo otišli u dugu šetnju u prirodu ili brzinski šoping po gradu, jedno je sigurno, čim sunce izađe, eto i nas. Odmah se bolje osjećamo, ne skidamo osmijeh s lica i uživamo u energiji koju nam pruža vitamin D. No, za to vrijeme naša koža odrađuje težak posao boreći se s UV zrakama.

 

Za bezbrižno uživanje na suncu ovog ljeta će se pobrinuti nova, poboljšana formula NIVEA SUN Protect&Moisture vodootpornih proizvoda koji zahvaljujući koži srodnom hidraminu pružaju dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju tijekom 48 sati. Njihova njegujuća formula usklađena je s mikrobiomom kože, prirodnim slojem bakterija koje djeluju kao prirodni sustav za zaštitu kože. Sadrži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtra koji štiti od opeklina i preranog starenja kože te umanjuje rizik od alergija izazvanih suncem. Inovativna formula NIVEA SUN Protect&Moisture linije poštuje ocean, odnosno ne sadrži oktinoksat ni oksibenzon, što znači da ne narušava zdravlje koraljnih grebena.

 

U ljetnu njegu ove sezone svakako morate uvrstiti i novu NIVEA SUN Mineral kremu za lice SPF 50, posebno razvijenu za osjetljivu kožu koja nudi pouzdanu zaštitu od sunca prilagođenu potrebama lica. Njezina formula sadrži 100 % mineralne UV filtere koji odbijaju UVA i UVB zrake poput ogledala, a zahvaljujući antioksidansima i organskoj aloe veri ne samo da štiti kožu od oštećenja, već je štiti i od preuranjenog starenja.

 

Ovog ljeta vaše najmlađe možete zaštititi uz NIVEA SUN Mineral dječji losion za sunčanje SPF 50 koji će djeci pružiti pouzdanu zaštitu od sunca prilagođenu potrebama osjetljive dječje kože. Njegova izvrsna formula s organskom aloe verom štiti kožu vašeg djeteta od opeklina izazvanih suncem i dugotrajnog oštećenja kože.

 

Za predivnu preplanulost vaše kože pobrinut će se NIVEA SUN ulje u spreju s karotenom SPF 6. Istovremeno pomaže zaštititi kožu od opeklina pomoću SPF 6 i UVA / UVB zaštite dok formula s ekstraktom karotena i vitaminom E dubinski hrani kožu te ju čini svilenkasto glatkom.

 

Želimo vam svima ugodno, toplo i zdravo ljeto!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.