Lepota Hrvatska

Poboljšana formula: Nivea gelovi za tuširanje istovremeno njeguju kožu i čuvaju ekosustav

Danas, više nego ikada, borimo se s klimatskim promjenama. Sve se više potrošača pita kako na održiv način brinuti o vlastitoj koži, bez odricanja kvalitete njege na koju su navikli.

Kao vodeći brend za njegu kože s više od sto godina iskustva, Nivea je svjesna ekoloških izazova i postavila si je ambiciozne ciljeve koji uključuju značajno smanjenje CO2 emisija na proizvodnim mjestima, kao i neutralizaciju preostale emisije CO2 kroz održivo poboljšane proizvode. Nakon što je 2020. predstavila formule gelova za tuširanje koji su biorazgradive i bez mikroplastike, Nivea sada lansira novi, lagani oblik boce izrađen od najmanje 96% reciklirane plastike. Tako uzrokuje 32% manje emisije CO2 u usporedbi s prethodnom bocom! Također, nova je boca 25% lakša u usporedbi s prethodnom, čime se smanjuje emisija CO2 u transportu i može se izbjeći upotreba 1311 tona plastike! Nove se boce mogu okrenuti naopako pod tušem, tako da potrošači mogu iskoristiti i posljednju kap proizvoda. Revidirane formule Nivea gelova za tuširanje sadrže ključne hranjive tvari koje djeluju na kožu.

 

Dragocjena ulja čine kožu mekšom i elastičnijom te jačaju barijeru, a vitamini C i E potiču rast i obnovu tkiva, djeluju kao antioksidans te podupiru imunološki sustav i zdravlje kože. Formule su pH neutralne i štite od isušivanja te pružaju trenutačno glatku i dugotrajno zdravu kožu. Ultimativni heroj za osjećaj zdrave kože koji ovo lansiranje čini savršenim je novi Nivea Cream Protect gel za tuširanje. Osim što dolazi u ekološki prihvatljivom pakiranju, njeguje vašu kožu i čini je glatkom, hidratiziranom i trajno zdravom.

 

Mali korak za našu kožu, a veliki za planet uz Nivea gelove za tuširanje.

Dostupno od srpnja 2022.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.