Lepota Hrvatska

Po čemu je nova Avon maskara drugačija od ostalih?

Mark. Big & Extreme Volume maskara je jedinstvena i moćna formula sa sastojcima koji korisnici omogućuju da uistinu doživi moć ekstremnih trepavica.

Ekskluzivna Elastovolumeric FormulaTM trepavicama daje dvostruko više rastezljivosti i elastičnosti*, za upečatljiv pogled. Profesionalna kvaliteta bez prekomjerne cijene. (39,90kn). Ekskluzivna tehnologija proteže se i izvan same formule. Mark. Big & Extreme Volume maskara na tržište također donosi Avonovu prvu ikad Lash Extender četkicu, koja savršeno prianja i obavija svaku pojedinu trepavicu. Za razliku od ostalih proizvoda na tržištu, ova četkica s jedinstvenom formulom bez vlakana produljuje trepavice izvan svojih prirodnih krajeva, bez nakupljanja i grudanja. Rezultat?

Proširenje duljine trepavica i do 54%. Vidljivo pojačane, duge i pune trepavice stvaraju dramatičan i primjetan pogled, pomažući ženama da se osjete samosvjesno i ostave trag u svom danu. #makeyourmark.

Big & Extreme Volume maskara dio je Avonove mark. make-up linije. Mark. brend inspiriran je umjetničkim djelovanjem, fokusira se na samoizražavanje i individualnost. Mark. nudi niz visokokvalitetnih, inovativnih proizvoda koji ženama omogućuju sudjelovanje u snazi i ljepoti kreativnosti. Portfolio nudi opsežan, suvremen asortiman make-up proizvoda s više od 50 nijansi boja lakova za nokte, više od 30 nijansi ruževa za usne za usne i nijansama podloga kako bi odgovarale potrebama svake žene. Svaki je proizvod osmišljen kako bi ženama pomogao da stvaraju visokoučinkovite lookove koji traju.

* u usporedbi s tradicionalnim maskarama koja sadrže vlakna

Tags

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.