Lepota Hrvatska

Parfem koji slavi ljepotu Plitvica sada u još posebnijem izdanju

Na području Plitvica postoji preko 50 vrsta orhideja te preko 1400 biljnih vrsta i podvrsta. Upravo je to bila inspiracija za stvaranje jedinstvenog suvenira posvećenog jednoj od najljepših svjetskih regija – parfemu Plitvice.

Nakon gotovo četiri godine postojanja brenda, ovaj ženski parfem nadahnut karakterističnim esencijama mirisa područja Like i Plitvica, osvježen je novim pakiranjem. Novi logo te obrisi orhideja na tamnoj pozadini, dočaravaju prirodu i akorde koji su u njega utkani. Sam miris je baš ono što su dosadašnji kupci najviše hvalili i zbog čega su mu se vjerno vraćali, a sada će ih u kutijici dočekati i posebna poruka koja otkriva pozadinsku priču i sve tajne ovog premium suvenira.

 

U ožujku 2021. godine počeo je proces izrade nove linije proizvoda, a osim novog dizajna, parfem uz postojeće certifikate kvalitete, ima i izvješće o sigurnosti kozmetičkog proizvoda. Uz to, na parfemu se nalazi i službeni EAN barkod za međunarodnu razinu koju je izdala tvrtka GS1 Croatia, a uveden je i kao proizvod na CPNP-u u europskoj bazi (Cosmetic Products Notification Portal).

 

Ovo je parfem s pričom koji će vas prvo osvojiti sofisticiranim dizajnom, a onda zadržati osebujnim i autentičnim karakterom. U glavnim notama nalazi se miris jedne od autohtonih orhideja s područja Plitvica, potom sočna šljiva te aromatična mahovina koja pruža posebnu drvenastu aromu. U gornjim notama su dinja, kruška i magnolija, dok zanimljiv zaokret i dubinu u bazi donose vanilija, mošus i kupina. Pravi je to poziv da otkrijete ljepotu skrivenu u prirodi i osjetite dašak zemaljskog raja. Rezultat je očaravajuće kompleksan, baš kao što i zvuči. Ova bajkovita interpretacija šume sa zanosnim voćnim notama obući će vas u topao i opojan oblak mirisa koji traje satima… 

 

Prva prodajna mjesta nove linije plitvičkog parfema su Hotel Degenija (Selište Drežničko, Rakovica), Big Bear Nature Resort Plitvice (Donji Babin Potok), te putem online trgovine Bazzar.hr. Parfem se može kupiti i u ličkoj online trgovini Plitvice Shop.  Osim parfema koji dolazi u veličini od 50ml, uskoro će izaći i cijela linija proizvoda koju jedva čekamo podijeliti s vama!

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.