Lepota Hrvatska

Otto Kern Signature EDP kao miris intenzivnog stila izražavanja

Kao intenzivnija inačica, novi miris Otto Kern Signature EDP temelji se na čimbenicima uspjeha klasičnog mirisa koji se već godinama nalazi na vrhu najprodavanijih mirisa i trenutačno zauzima treće mjesto među 20 lifestyle mirisa na tržištu parfema.

Time uspješna marka stvara suvremenu interpretaciju mirisa jer su mirisi Eau de Parfum sve omiljeniji na tržištu za muškarce. Trend koji odražava životnu filozofiju modernog ambicioznog muškarca: intenzivni i orijentalni mirisi za elegantno i stilski osviješteno samoizražavanje u poslovnoj svakodnevici.

 

Mirisni dodatak za samouvjeren nastup

Otto Kern Signature EDP je miris čija privlačnost odgovara odlučnom, modernom i samouvjerenom identitetu muškarca koji ga nosi. Uvjerljivog izraza, novi Eau de Parfum daje jasnu poruku i uvijek djeluje kao nenametljiv, a istovremeno intenzivan dodatak koji ostavlja trajan dojam.

Poznati svijet mirisa novog intenziteta

Omiljene note mirisa Otto Kern Signature višestruko su i raskošno oblikovane snagom i intenzitetom mirisa Eau de Parfum. Bergamot, kardamom i Artemisia isijavaju svježu eleganciju u gornjoj noti. U srednjoj noti razvijaju se lavanda, cvjetovi naranče i cimet. Donju notu čine tonkovac, mošus i cedrovina. Otto Kern Signature EDP, kao moderna interpretacija klasičnog mirisa Otto Kern Signature, utjelovljuje eleganciju na nov i suvremen način.


Intenzivna elegancija

Dizajn mirisa Otto Kern Signature EDP inspiriran je njegovim uzorom Otto Kern Signature. Svojim klasično-elegantnim i purističkim stilom izražavanja dizajn ambalaže pokazuje ljubav prema kvaliteti i stilu. Bočica je pritom oblikovana kao stakleno tijelo jasnih linija koje se ističe jedinstvenim okvirom od visokokvalitetne plastike – čista estetika. Jednako je elegantan svijet boja: duboka crna ostavlja dojam i vizualno povezuje obje inačice mirisa.

 

Otto Kern Signature EDP dostupan je u drogeriji Müller.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.