Lepota Hrvatska

Osjetite snagu privlačnosti uz Avon Attraction Rush mirise

Ljetni dani vole posebne mirise. Mirise koji donose svježinu… i privlačnost. Avon donosi najnovije Attraction Rush mirise za nju i njega: jer u dvoje je neodoljivo. Privlačnost koja zaustavlja svijet oko vas.

Svjetski poznati kreator mirisa Jerry Caiazzo stvorio je novu mirisnu senzualnu priču prikazujući baš onaj trenutak kada bilo ubrza, srce zatreperi i privlačnost obuzme.

Attraction Rush za nju

Kombinacija jedinstvenih i zavodljivih nota koja ubrzava bilo: od lišća divlje jagode, indijskog jasmina, ljubičice do jantara i tamne čokolade. Lišće divlje jagode poznato je po medicinskim svojstvima, ali i vrlo osvježavajućem mirisu slatkoće. Indijski jasmin Sambac kraljica je bijelog cvijeća, raste u istočnim dijelovima svijeta: od Himalaje preko Butana do egzotične Indije. Hipnotizirajuće note jantara daju pravu dozu provokativnosti i zavodljivosti, stvarajući nalet privlačnosti i tako zaokružuju mirisnu priču.

 Attraction Rush za njega

Neodoljiva mandarina, bilje, cimet, jantar i pačouli nalaze se u muškim notama mirisa. Mandarina dolazi s Mediterana, s talijanske Amalfijske obale, te donosi svježinu okusa i toplinu sunca. Cimet je tropsko drvo koje raste u sjeverozapadnoj Indiji i jugoistočnoj Aziji. U staro doba bio je jedan od prvih začina. Često spominjan i zbog afrodizijačkih svojstava, cimet je stvarno bogat i senzualan začin. I na kraju jantar, iznimno rijedak i vrijedan sirov sastojak, bio je jedan od sastojaka u prvim ikad stvorenim senzualnim mirisima. Sofisticiran, bogat, izazovan… savršeno zatvara priču o privlačnosti novog muškog mirisa.

Najnovije Avonove Attraction Rush mirise pronađite u [button link=“http://www.avon.hr/PRSuite/jsbrochure.page“ target=“new“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#4ba697″]AVON KATALOGU[/button]

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.