Lepota Hrvatska

Omiljena linija luksuznog brenda bogatija za inovativan SPF proizvod

Prije točno godinu dana, predstavljena je YSL Beauty linija za njegu kože, PURE SHOTS. Mala linija proizvoda, ali sveobuhvatna sa ciljanom njegom, te brzim i učinkovitim rezultatima.

Podsjetimo se, istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil.

 

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40%.

Linija Pure Shots sastoji se od čistih formula čiji je izvor priroda.

Prilikom rada s moćnim i izdržljivim biljkama u vrtovima Ourika u Maroku, YSL Beauty nadzire njihovu sadnju, analize i berbu. Ove se biljke uzgajaju u ekstremnim klimatskim uvjetima i proizvode moćne aktivne sastojke sa snažnim učincima na kožu. YSL Beauty pažljivo je odabrao prave moćne aktivne sastojke putem ispitivanja učinkovitosti te je stavio svu tu blagodat i moć vrtova YSL Beauty Ourika u proizvode Pure Shots.

Iznimno je bitno spomenuti da su mnoge bočice iz linije Pure Shots ‘refillable’ odnosno vrlo jednostavno se može kupiti refil seruma ili kreme, što je u korak s načelima brenda o ekološkoj održivosti, a i cjenovno pristupačnije krajnjim korisnicima.

Nakon hidratantnog losiona4 seruma (‘zvjezdanog’ proizvoda tj. seruma Night reboot za noć i 3 dnevna seruma), te Perfect Plumper kreme,

Pure Shots linija je bogatija za još jedan proizvod, a to je AIRTHIN UV DEFENDER – čista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju. Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernom izlaganju UV zrakama, onečišćenju i prašini koji ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu.

 

UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju. Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika, ali su klasične kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu.

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom, nesmetano za svakodnevno nošenje i kao bazu prije make up-a.

Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.