Lepota Hrvatska

Odlična nova tehnika za obojenu kosu koju želimo isprobati!

Od svoje pojave na tržištu, French Balayage tehnika postala je pravi fenomen u mnogim frizerskim salonima – riječ je o trendu koji ne blijedi i koje žene diljem svijeta obožavaju.

Kako bi zadovoljio njihove potrebe za što prirodnijim izgledom L’Oréal Professionnel Paris predstavlja novu French Balayage Shadow tehniku za obojenu kosu bez vidljivog prijelaza. Riječ je o profesionalnoj tehnici u dva koraka za stvaranje efekta sjene od korijena prema vrhovima, a koju je moguće napraviti na svakom tipu i boji kose.

 

 

Novu tehniku koja povezuje besprijekorno posvjetljivanje s izrazitim sjajem kose među prvima je isprobala poznata splitska fotografkinja i inspicijentica drame u Hrvatskom narodnom kazalištu Sonja Dvornik. U L’Oréalovoj Akademiji frizuru je Sonji radila Josipa Rebić, Salon business developer specialist, koja o novoj tehnici educira i poznate hrvatske frizere u čijim salonima koji koriste L’Oréal Professionnel proizvode od sada može isprobati i Balayage Shadow tehniku.

Povodom predstavljanja nove tehnike Josipa je izjavila:

“Ono što čini balayage odličnim odabirom za mnoge žene je kombinacija suptilnog sofisticiranog izgleda i bezbrižnog stila za kosu koja uvijek izgleda besprijekorno. French Balayage Shadow tehnika razlikuje se od drugih po primjerni tzv. free hand tehnike te se posvjetljivanje radi vertikalno. Kada je riječ o plavušama, preporučujem frizerima da koriste L’Oréal Professionnel Paris BLOND STUDIO 9 proizvode koji će im olakšati izvedbu Balayage Shadow tehnike.“

„Oduševljena sam novom frizurom, već sam dugo tražila neku promjenu, ali sam htjela ostati vjerna svojoj plavoj kosi. Ono što će se sigurno svakoj ženi svidjeti jest što kosa izgleda prirodno i svježe, taman kako i treba izgledati u ljetnim danima koji su pred nama“,  izjavila je Sonja Dvornik.

Novu French Balayage Shadow tehniku bojanja kose potražite u svojim omiljenim frizerskim salonima koji koriste L’Oréal Professionnel proizvode. Mi jedva čekamo isprobati, a vi?

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.