Lepota Hrvatska

Novi Acqua Colonia miris koji slavi svu raskoš magnolije

Magnolija je cvijet dražesnosti sa stilom, cvijet ženstvene elegancije, zavodljive ljepote, ali i simbol prave ljubavi, ljupokosti i čistoće.

Magnolija je cvijet dražesnosti sa stilom, cvijet ženstvene elegancije, zavodljive ljepote, ali i simbol prave ljubavi, ljupkosti i čistoće.

Svake godine u proljeće savršeni oblik njezinih cvjetova daruje nam more nježnih boja, dok je osjetan-mekani miris magnolije zaslužan za auru neizmjerne elegancije. Marka 4711, poznata za svoje citrično-svježe kolonjske vode svojom novom cvijetom kreacijom želi poručiti nešto posebno lijepo. Cvjetna raznolikost Floral Collection od sada je obogaćena fascinantnim, kremastim mirisom magnolije spojen s nježnim svježim nijansama citrusa.

Oko srednje note magnolije elegantno su se zaigrali bijeli cvjetovi frezije, jasmina, dok je donja nota sastavljena od nježnog kašmira i tople sandalovine zaslužan za dugotrajni mirisni doživljaj.

Svaki miris kolekcije 4711 Floral Collection posvećen je jednom sasvim posebnom cvijetu i njegovim jedinstvenim notama. U cvjetnoj svježini tih varijanti pokazuje se raznolikost kuće mirisa 4711 koja nudi dobrodošlu promjenu u odnosu na omiljeni klasik mirisa. Lijep poklon za sve koji cijene kultni karakter 4711 Echt Kölnisch Wasser ili koji jednostavno žele izraziti naklonost „kroz cvijet”. Sve četiri varijante oslanjaju se na svježinu Cologne 4711 Echt Kölnisch Wasser, a istodobno su ženstvene i nježne – jednostavno: cvjetno-svježe.

Nova kreacija je dostupna kao Eau de Cologne Natural Spray u drogeriji Müller.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Medijski sponzori smo

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Hvala što nas pratite!