Lepota Srbija

Nova kolecija „Farmasi” tečnih mat karmina „The Nudes” dostupna na srpskom tržištu

U prijatnoj atmosferi beogradskog restorana „Magaza” održana je promocija nove palete „Farmasi” tečnih mat ruževa „The Nudes”, kojoj su prisustvovali predstavnici brojnih medija, modni i bjuti influenseri, kao i ljubitelji „Farmasi” brenda.

 

Nova linija mat tečnih karmina inspirisana je lepotom žena našeg regiona. Šest ruževa promoviše šest uspešnih i lepih „Farmasi-jevih” liderki iz šest zemalja bivše Jugoslavije. Iako je svaka posebna na svoj način, zajedno komuniciraju jedinstvenu celinu.

Neutralne nijanse naziva „Skin”, „Candy”, „Au Naturel”, „Goddess”, „Brave” i „Confident” se uklapaju u stil svake žene, zaključak je i modnih i bjuti blogerki Dunje Petrović i Jelene Krulj, koje su prve u Srbiji testirale novu paletu karmina. One su istakle da je postojanost boje, uz prijatnu mekoću usana, najveća prednost novih mat ruževa. Takođe, svoje utiske o snimanju kampanje i novim nijansama sa prisutnima je podelila i Iva Banović, liderka „Farmasi Srbija” i jedno od lica sa naslovnice.

Zanimljivo je da je „The Nudes” linija osmišljena u „Farmasi Adriatic” produkciji – specijalno za ovaj deo Evrope, ali je prepoznata kao globalni potencijal, te će biti plasirana u više od 60 zemalja sveta.

Više pojedinosti o brendu čije proizvode koristi 350 miliona zadovoljnih korisnika na pet kontinenata prisutnima je predstavio direktor prodaje „Farmasi Srbija”, Darko Žabić. Kako „Farmasi” na svakom događaju nastoji da podigne nivo svesti i o zaštiti životne sredine, nakon oficijelnog dela zvanice su imale priliku da i ovoga puta učestvuju u donatorskoj akciji „Jedan paket – jedna sadnica”, gde su u saradnji sa Udruženjem „Šuma peva” kroz kupovinu „Farmasi” proizvoda po simboličnim cenama prikupljena sredstva za projekat „Drveće za grad”.

(Fotografije: Promocija nove kolekcije „Farmasi” tečnih mat karmina „The Nudes”, Beograd, 2019; © FARMASi Srbija)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.