Lepota Hrvatska

Nježnost u bočici: Okrunite najromantičniji dan mirisom ljubavi

Ima li što slađe, ljepše i čarobnije na ovom svijetu od ljubavi?Svijet se iznenada pojavljuje u novom sjaju, sve je sasvim lagano i jednostavno. Nesigurnost ustupa mjesto radosnom uzbuđenju, toplim trncima kad primijetimo da nam druga osoba uzvraća ljubav.

Ima li što slađe, ljepše i čarobnije od ljubavi?

Svijet se iznenada pojavljuje u novom sjaju, sve je sasvim lagano i jednostavno. Nesigurnost ustupa mjesto radosnom uzbuđenju, toplim trncima kad primijetimo da nam druga osoba uzvraća ljubav.

Novi miris Betty Barclay Tender Love hvata sreću nježnih ljubavnih osjećaja. Po uzoru na klasik Betty Barclay Tender Blossom, i Betty Barclay Tender Love savršen je miris za sve osjećajne žene koje žele neupadljiv, cvjetni miris. Naime, cvjetne note još uvijek su najljepši vjesnici romantične zaljubljenosti!

Ljubav je poput nježne biljke koju treba njegovati. Betty Barclay Tender Love ljupko je proširenje mirisa Betty Barclay Tender Blossom – miris koji u svakom trenutku širi radosne osjećaje, romantiku i povjerenje.

Lakoća bergamota i mandarine otvaraju kompoziciju stvarajući sliku prvih proljetnih pupoljaka okruženih hladnim povjetarcem i proljetnom svježinom. U sredini mirisa razvijaju se cvjetne note koje pozivaju na sanjanje. Sama frezija nadopunjena je cvjetovima jasmina, dok mirisna kompozicija završava mekom donjom notom od ambre i mošusa.

Betty Barclay Tender Love kao Eau de Toilette i u intenzivnijoj verziji kao Eau de Parfum bit će dostupan od 1. veljače 2020. u drogerijama dm  i Muller.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.