Lepota Hrvatska

Moć citrusa: Isprobajte novi Klorane šampon za vidljivo živahnu i sjajniju kosu!

Klorane, vodeći europski ljekarnički brend za njegu kose poznat po posvećenosti očuvanju okoliša te botaničkom naslijeđu, predstavlja sada još prirodniju formulu unutar svoje bogate ponude – šampon s pulpom citrusa.

Ovaj šampon zadovoljava potrebe svih tipova kose, od normalne do masne zahvaljujući glavnom sastojku Citrusu. Vrsta Citrus medica L. posebno je odabrana radi mekoće pulpe i njezinih energizirajućih i pročišćavajućih svojstava. Citrus, veličanstveno voće izvorno uzgajano na Mediteranu, tradicionalno se koristi radi svojih tonizirajućih svojstava. Ova vrsta uzgaja se na Korzici, poštujući okolni ekosustav.

Zagađenje zraka, tvrda voda i nakupljeni talog na kosi uzrokuju da normalna kosa postaje otežana i devitalizirana. Ovaj šampon sadrži ekskluzivnu kombinaciju pulpe citrusa i sastojka za čišćenje koji pročišćavaju kosu. Uklanja zaostali talog s kose i vlasišta, neutralizira tvrdu vodu i tonizira vlasi. Revitalizirana, kosa postaje lagana i dulje ostaje čista. Idealan je za normalnu kosu koja lako postaje otežana te je prikladan za čestu uporabu.

 

Filozofija Laboratorija Klorane oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Tako već više od 25 godina uz Laboratorije Klorane djeluje i Klorane botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikom i posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

 

Povjerenje potrošača je ključno te je temeljeno na jamstvu da su svi Klorane proizvodi sigurni. Zato već više od 50 godina stavljaju naglasak na procjenu sigurnosti proizvoda.

ECOCERT je prepoznao izvrsnost Laboratorija Klorane za doprinos izazovu održivog razvoja. Uzimajući u obzir zapažanja koja su napravljena tijekom evaluacije temeljene na načelima ISO standarda 26000 i mišljenja Etičkog povjerenstva, ECOCERT Environment dodijelio je Laboratorijima Klorane oznaku ECOCERT 26000 (oznaka izvrsnosti).

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.