Lepota Hrvatska

Mirisi požude i moći: Dva Philipp Plein noviteta posvećena strastvenim muškarcima

Philipp Plein dizajnira jedinstvene kreacije interpretirajući izvanredan suvremeni način života.

Philipp Plein dizajnira jedinstvene kreacije interpretirajući izvanredan suvremeni način života.

Temeljen na dizajnerovom dinamizmu i pozitivnom duhu, ovaj moto je pokretačka snaga koja je istoimenu etiketu Philipp Plein učinila uspješnom međunarodnom markom kakva je danas. Kolekcije su zabavne, provokativne i uvijek luksuzne. Robna marka i stil života Philipp Plein počast su strastvenom individualistu koji svoje najdublje želje pretvara u stvarnost te svakodnevno obećava živjeti svoje snove. Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti vam Philipp Plein mirise kao novost u portfoliu tvrtke Martimex.

NO LIMIT$

Miris požude i moći, No Limit$, orijentalno-začinski miris za strastvene muškarce koji iznad svega vole moć. Crni papar, kardamom, zvjezdani anis, bergamot, cimet, tamna čokolada, karamela, vanilija, koža, jantar, ulje indonezijskog pačulija sastojci su koji će vas odvesti iza svih mogućih granica. NO LIMIT$ bočica napravljena kao crna kreditna kartica predstavlja Pleinov život bez granica i otvara vrata svih svjetova.

Miris No Limit$ dostupan je u Martimex i Muller parfumerijama i u Douglas webshopu.

THE $KULL

The $kull, pravo remek-djelo, ručni rad, nastao u suradnji samog dizajnera Philipa Pleina i svjetski poznatog parfumera Alberta Morillasa. Predstavljen u luksuznoj koncentraciji Parfum, miris THE $KULL stvoren je tako da evocira luksuznu i seksi olfaktivnu tetovažu, ostavljajući snažan i zarazni trag na koži. Sastavljen od začinjenih i drvenasto-kožnih nota, miris ima moćan trag crnog papra, kardamoma i lepršavih vodenih nota, ojačan bogatstvom tamne šume i kože, a „pleiran“ bujnim mirisom burbonske vanilije i nota crnog ambera.

Miris The $kull dostupan je u Martimex parfumeriji na Trgu bana Jelačića i na martimex.hr.

 

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.