Lepota Hrvatska

Maštate o dugim i gustim trepavicama? Isprobajte Lancôme revitalizirajući serum!

Prisutan u svijetu maskare od 1967., Lancôme zna da žene žele što bolji izgled trepavica. Sve više žena koristi ekstenzije trepavica, podiže ih, boji ili čak koristi umjetne trepavice.

Prisutan u svijetu maskare od 1967., Lancôme zna da žene žele što bolji izgled trepavica. Sve više žena koristi ekstenzije trepavica, podiže ih, boji ili čak koristi umjetne trepavice.

Ipak, s vremenom ovi postupci – kao i prirodno starenje – ugrožavaju dužinu, debljinu i gustoću trepavica. Vrijeme je za preokret s revitalizirajućim serumom za trepavice: njegujućom formulom i aminokiselinama za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica. Naše trepavice i kosa su sastavljeni od keratina koji se sastoji od aminokiselina. Inspiriran znanošću keratina za kosu, Lancôme je izabrao četiri aminokiseline koje su prirodno najzastupljenije u keratinu (tj. trepavicama), kako bi razvio snažnu formulu koja se sastoji od: argana, glutaminske kiseline, prolina i serina. Da bi stvorili snažnu, revitalizirajuću njegu trepavica, ekstrakt tigraste trave je dodan formuli uz hijaluronsku kiselinu. Rezultat je moćna doza koja pruža osjećaj čvršćih i revitaliziranih trepavica.

Ovaj revolucionarni serum je nastao nakon više od 50 godina Lancômeove stručnosti kad je riječ o trepavicama i inovativnoj formulaciji za njihovo učvršćivanje. Pripremite se za revitalizaciju i očaravajući pogled ispod obrva

Novi revitalizirajući serum za trepavice zlatne nijanse dolazi u pakiranju u obliku ampule. Na vrhu je kapa s potpisom Lancôme ruže, gladak, bijeli aplikator grli linije trepavica i omogućuje preciznije nanošenje tako da čak i teško pristupačne trepavice dobivaju intenzivnu dozu jačanja i njege koja im je potrebna.

Nanesite serum dvaput dnevno od korijena do vrhova i duž gornje i donje linije trepavica, pričekajte jednu i pol minutu prije nanošenja šminke.

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.