Lepota Hrvatska

Lancôme predstavlja novi moto filma o La vie est belle mirisu

Lancômeov miris La vie est belle prvi je put predstavljen 2012. kao utjelovljenje slobodoumne i ostvarene ženstvenosti.

Julia Roberts idealno je zaštitno lice ovog gurmanskog ženskog mirisa s prepoznatljivom notom irisa, čija se nova vizija sreće nezaustavljivo širi. La vie est belle je od samog početka dosegnuo kultni status. I danas je prvi u Europi i treći najprodavaniji miris u svijetu.

Julia Roberts nam je 2012. poručila da se oslobodimo okova konvencija i budemo sretni. Na put ka sreći ukazala nam je 2016. Ove godine, u novom filmu o La vie est belle Bruna Aveillana, potiče nas da sreću podijelimo s drugima i tako pojačamo njezin učinak.

Koga ćete danas usrećiti? Novo poglavlje, nova definicija sreće: neodoljivi duh nove kampanje, poput nove životne filozofije, poziva na dijeljenje.

Uvodna scena filma prikazuje Juliju Roberts na Trgu Trocadéro. Ljudi su elegantni, no izgledaju odsutno, zabrinuto, čak i zlovoljno. Julia hoda među njima i dolazi do fontane, gdje je netko poprska vodom. Iznenađena, prasne u smijeh, nitko ne reagira. Stoga odlučuje skinuti štikle i poigrati se vodom. Njezin prepoznatljiv osmijeh, utjelovljenje istinske sreće, počinje se nezaustavljivo širiti. Mreškanje vode prati njezine pokrete, a kapljice blistaju poput sitnih bisera koji odišu ushitom. Jednostavnom gestom ili osmijehom, Julia Roberts prostor oko sebe ispunjava srećom. Čovjeku koji se prepire s prijateljem diskretno daje ružu… Ženu utonulu u misli poziva da im se pridruži… Poslovnog čovjeka uvjerava da odloži mobitel i uživa u trenutku sa suprugom… Julia im pomaže da običan trenutak pretvore u nešto posebno: sreća je još veća kada se dijeli.

Julia Roberts odašilje energiju istinske sreće koja će ganuti i najtvrđe srce. Lancôme novim poglavljem ove priče još jednom potvrđuje svoju duboku i iskrenu povezanost sa ženama, kao i viziju univerzalne, slobodoumne ženstvenosti koju La vie est belle tako prekrasno utjelovljuje.

La vie est belle predstavlja odabir – odluku da živite svoj život i ispunite ga ljepotom. Predstavlja čistu esenciju sreće kako je doživljavaju Anne Flipo i Dominique Ropion: uravnoteženu, raskošnu jednostavnost koja se stapa s plemenitošću irisa, intenzitetom pačulija i nostalgičnim gurmanskim akordima. Dizajn bočice temelji se na ideji Armanda Petitjeana iz 1949. o ženskom osmijehu koji izgleda kao da je ugraviran u kristalnu svjetlost.

Ovo je poglavlje snimljeno u prostoru legendarnih filmskih studija Universal u Los Angelesu. Snimanje je trajalo dva dana, uz sudjelovanje devedeset statista. Redateljski je dio posla odradio Bruno Aveillan, nagrađivani francuski vizualni umjetnik, poznat i po jedinstvenom načinu na koji koristi svjetlost za postizanje zapanjujućih efekata. Glazbenu podlogu potpisuje Josef Salvat svojom verzijom pjesme Diamonds.

Fotograf Alexi Lubomirski za ovu je kampanju savršeno snimio prepoznatljiv Julijin osmijeh koji odiše srećom, dok se u pozadini naziru Eiffelov toranj i konture bočice s dragocjenom tekućinom. Genevieve Herr zaslužna je za Julijin očaravajući makeup, koji je kreirala koristeći Hypnôse Drama 01 Black, Teint Idole Ultra Wear 03 Beige Diaphane, Lip Liner 202 Nuit & Jour i L’Absolu Rouge 06 Rose Nu.

Tags

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.