Lepota Hrvatska

La Vie est Belle Intensément: Uronite u val zanosa i nesputane slobode

Inspirirani vizijom da je sreća istinsko stanje uma i naša nužna potreba na koju ne bismo trebali čekati, Lancôme otkriva novo poglavlje za ovaj ikonski miris: La Vie est Belle Intensément.

Inspirirani vizijom da je sreća istinsko stanje uma i naša potreba na koju ne bismo trebali čekati, Lancôme otkriva novo poglavlje za ovaj ikonski miris: La Vie est Belle Intensément.

Ova strastvena kreacija u sebi nosi žar koji tinja i sjaji u onima koji žive prema ovoj esencijalnoj mantri: sreća postoji ovdje i sada!

U srcu ovog mirisa nalazi se iris, najbitniji cvijet u La Vie est Belle mirisima. Stapa se sa senzualnom notom vanilijinog štapića kako bi se stvorio taj bogati i prepoznatljivi duo. Vjeran svojem karakterističnom zanosu koji unosi u život, La Vie est Belle Intensément stvara euforični nalet bergamota, ružičastog papra i kupine, a zatim razvija aspekt cvjetnog, senzualnog i baršunastog buketa. Ispunjena irisom i vanilijom, odiše neodoljivu snagu privlačnosti, iz sata u sat.

Prvi put ikonska bočica La Vie est Belle otkriva miris koji sadrži intenzivnu boju. Bez ikakvih kompromisa. Radosna i jarkoružičasta boja potiče srce da kuca u ritmu intenzivnih emocija.

To je boja ispunjena toplinom i energijom koja izvlači snagu iz dubine zapamćenog osmijeha, koji zrači na rubovima i obavija vrat bočice transformirajući ih u sjajne plamičke. Objekt strasti, bočica La Vie est Belle Intensément kristalizira odnos između nužnosti i sreće te utjelovljuje neodoljivo iskušenje za srećom koja se ostvaruje ovdje i sada, bez ijedne sekunde čekanja.

 

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.