Kozmetički brend „FARMASI” prvi put predstavljen na tržištu Srbije

0

U prijatnoj atmosferi beogradskog „Remix Gastro Bar-a” održan je prvi tematski „FARMASI” sastanak medija, gde je predstavljena prolećna kolekcija ovog internacionalnog kozmetičkog i kozmetičko-medicinskog brenda. Ovom događaju prisustvovale su brojne poznate ličnosti, mediji, kao i „FARMASI Adriatic” timovi iz: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severna Makedonije, Slovenije i Srbije.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” kozmetički proizvodi, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

„Naše proizvode prodaje pre svega kvalitet, a potom i izuzetno pristupačna cena. Nastojimo da kupcima ponudimo najbolji odnos uloženog i dobijenog, što je vodeća poslovna filozofija kozmetičke kompanije ‚FARMASI’. Više od šest decenija, uz pomoć tradicionalne recepture i savremene tehnologije, stičemo poverenje korisnika stvarajući proizvode namenjene celoj porodici. Osim toga, ‚FARMASI’ nudi i poslovnu priliku, to jest šansu da zajedno sa nama ostvarite zavidnu karijeru i spajajući ugodno sa korisnim doprinesete kućnom budžetu“, rekla je je Andrea Marković, generalna direktorka „FARMASI Adriatic-a”.

Prema njenim rečima, koristeći najbolje iz prirode i uz dobar balans pouzdanih i proverenih sastojaka u pet integrisanih fabrika širom sveta, nastala je široka paleta „FARMASI” dekorativne kozmetike, u kojoj je moguće pronaći sve željene nijanse za dnevni, večernji, poslovni ili svečani izgled.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” kozmetički proizvodi, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

„Pored dekorativne kozmetike, naši najtraženiji proizvodi nose oznaku ‚Dr. C.Tuna’. Doktor Cevdet Tuna utemeljio je osnovne ‚FARMASI’ postulate, a poznat je i kao tvorac prve fabrike lekova u Instanbulu, u kojoj su još 50-tih godina prošlog veka proizvedeni prvi sirupi protiv kašlja, tablete protiv bolova, gelovi za masažu i mnogi drugi proizvodi – preteče sadašnjim savremenim lekovima. Danas brend ‚FARMASI’ i Dr C. Tuna čine više od 2.000 licenciranih proizvoda za negu kose i tela i broje oko 360 miliona zadovoljnih korisnika na pet kontinenata. Svi proizvodi su bazirani na prirodnim sastojcima, bez parabena, veštačkih boja, triklosana, teških metala. Dermatološki su testirani, a odnedavno imamo i organski sertifikovanu aloje vera liniju”, dodala je Aleksandra Vižin, direktorka marketinga „FARMASI Adriatic-a”.

Prepoznat kao brend za celu porodicu, „FARMASI” je kreirao i „Mr. Wipes BioHome” liniju sredstava za održavanje kućne higijene. Sirovine korišćene u ovim proizvodima poseduju „Ecocert” sertifikat, ne sadrže fosfate, ekološki su razgradivi i koncentrovani, što ih čini ne samo efikasnim, već i ekonomičnim.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” kozmetički proizvodi, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

Više pojedinosti o brendu prisutnima je prezentovao direktor prodaje „FARMASI Srbija”, Darko Žabić, a nakon oficijelnog dela zvanice su imale priliku da učestvuju u donatorskoj akciji „Jedan paket – jedna sadnica”, gde su u saradnji sa Udruženjem „Šuma peva” kroz kupovinu „FARMASI” proizvoda po simboličnim cenama prikupljena sredstva za projekat „Drveće za grad”.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” tim, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend