Lepota Hrvatska

Idôle L’Intense: još privlačnija verzija revolucionarnog Lancôme mirisa

Kako bi obilježio 2020. pozitivom, snagom i čvrstom vjerom u same sebe, Idôle se vraća još odvažniji, hrabriji, sa snažnom misijom...

Kako bi obilježio 2020. pozitivom, snagom i čvrstom vjerom u same sebe, Idôle se vraća još odvažniji, hrabriji, sa snažnom misijom…

Prije samo godinu dana Lancôme je stvorio Idôle, miris inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha. Od jednostavnosti, do bezvremenske bočice, Idôle je stvorio novu perspektivu u svijetu mirisa Ove godine stiže Idôle L’Intense, moćan kao baklja koja se prenosi s jedne žene na drugu – potičući snove i osjećaj zajedništva sa snažnom porukom: Zajedno možemo, zajedno hoćemo!

 

Cvjetno srce mirisa je obavijeno u živahni chypre akord sa senzualnom esencijom vanilije. Eco-friendly miris kreiran je nježnim laticama spartanske ruže iz održivog razvoja i burbon vanilije s Madagascara. Za ženu budućnosti. 

Za Idôle l’intense, bočica je podvrgnuta radikalnom redizajnu. Zavodljiv metalik sjaj na stražnjoj strani i bočnim dijelovima parfema, stvara odraz – simbol beskrajnih mogućnosti. S prednje strane, elegantna silueta dodaje notu ženstvenosti – i zajedničku snagu ka uspjehu. Istovremeno čist, senzualan, moćan i ugodan, Idôle l’intense šalje poruku svim ženama: zajedno možemo osvojiti svijet.

Idôle L’Intense je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama.

 

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.