Glumac Ben Barnes savršeno utjelovio muškarca UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life mirisa

0

Salvatore Ferragamo predstavlja UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life, novi miris za dinamičnog muškarca koji svoj život opisuje kao pustolovinu, izazovno putovanje, uvijek gledajući s povjerenjem i entuzijazmom.

Instinkt je njegov znak, znatiželja je njegova energija. UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life, potpis mirisa za čovjeka koji ide naprijed.MIRIS

UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life je karizmatična i živopisna prezentacija muškosti, gdje svježe zelene note stupaju u interakciju s moćnim drvenastim i osnažujućim notama čistog zavođenja. Miris se otvara sa svježim notama zelenih listova ljubičice i začinskim notama kardamona i limuna. Srce mirisa izgrađeno je oko kave, tradicionalnog i autentičnog talijanskog sastojka, pomiješanog s toplim ambroxom i svijetlim geraniumom. Drvo kašmira i elegantna bijela cedrovina u kombinaciji s dodirom bijelog mošusa daju senzualni potpis dinamičnog i elegantnog čovjeka.

Olfaktivna obitelj: Drvenasto-zelena
Parfumeri: Aurelien Guichard & Alberto Morillas

KAMPANJA

UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life predstavlja jezgru muških vrijednosti brenda, komunicirajući znatiželju suvremenog i dinamičnog gospodina, koju u reklamnoj kampanji interpretira glumac Ben Barnes. Talijanski stav nije samo pitanje stila, to je „umjetnost življenja“ i način života, autentičan i optimističan pristup svakom detalju i trenutku života.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend