Lepota Hrvatska

Essence voli životinje, a mi volimo Essence kozmetiku!

Essence kozmetika ti pruža jednostavan pristup sjajnim proizvoda koji te inspiriraju da se istakneš i budeš svoja sa stilom, povjerenjem i zabavom.

Ono što essence također razlikuje od velike većine kozmetičkih brendova s nižom cijenom proizvoda je što imamo izričita i stroga pravila o ne testiranju svojih proizvoda na životinjama. Kažemo NE testiranju na životinjama i DA za kvalitetu s cijenama dovoljno pristupačnim da isprobaš nevjerojatan novi izgled kada god želiš. essence kozmetika ne provodi nikakva testiranja na životinjama, te je jedan od najvažnijih čimbenika kod odabira dobavljača. Prilikom odabira suradnika također je bitno da dokažu kako nemaju poveznice s tvrtkama koje podržavaju testiranje na životinjama.

“Testiranje na životinjama” je vrlo emocionalna tema, koja je vrlo blizu naših srca: dopusti da te uvjerimo da essence nikada nije proveo nijedno testiranje na životinjama – niti za essence proizvode, niti za bilo koji od sastojaka essence proizvoda.

essence nije za testiranje na životinjama. ne provodi testiranja na životinjama i ne plaća drugima da to rade. essence zna da može proizvesti dobre i sigurne proizvode, bez mučenja životinja.

Zato što je essence striktno protiv testiranja na životinjama jako nam je važno da radimo na tome da se prestanu vršiti testiranja na životinjama u svim industrijama i zemljama što je prije moguće i da ih se zamijeni s alternativnim metodama ispitivanja. Vjerujemo da ljepota nije razlog za mučenje životinja. Postoje vrlo dobri dostupni sastojci čak i bez testiranja na životinjama.

essence uvijek ima inovativne, moderne proizvode, a nikada ne provodi testiranja na životinjama, niti će ih ubuduće provoditi. Uz pomoć alternativnih metoda testiranja essence kao i ostatak kozmetičke industrije, kontinuirano radi na procjeni je li nova sirovina stvarno sigurna za upotrebu.

essence filozofiju humane kozmetike ističe odmah na svojim službenim stranicama, čak s upitnikom najčešćih pitanja gdje objašnjavamo politiku korištenja takvih proizvoda u Europi i svijetu.

Trendi, jedinstveni i visoko kvalitetni beauty proizvodi – upravo to je  essence!

Tags

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.