Lepota Hrvatska

Esencija samopouzdanja i karizme odlika je muškog mirisa Baldessarini Signature!

Novi mirisni statement od Baldessarinia stavlja snažne naglaske: muževan, intenzivan, iskusan, jedinstven, ništa ga ne može uznemiriti.

Novi mirisni statement od Baldessarinia stavlja snažne naglaske: muževan, intenzivan, iskusan, jedinstven, ništa ga ne može uznemiriti.

Zahvaljujući svom naočitom profilu i jedinstvenoj signaturi, nositelj ovog mirisa ostavlja trajan dojam. Iz kombinacije drveno-orijentalne note i akcenta paprati nastaje uzbudljivi mirisni kontrast koji stvara fascinirajuću auru i muževan šarm. 

Mirisi od Baldessarinia odabrane su kreacije koje uvjeravaju svojim bezvremenskim stilom. Počevši od prve kompozicije iz 2002. godine taj se zahtjev, koji glasi: „Separates the men from the boys“, slikovito provlači kroz međunarodno uspješne mirise koji svi nose tipične atribute ove marke: karakter, suverenost i određena mjera samoironije.

Ovaj miris prvi je izbor za iskusne muškarce koji sa samopouzdanjem i jedinstvenim profilom idu kroz život. Muškarci koji uvijek i svugdje ostavljaju dojam. Muškarci koji vole luksuz, ali ga nipošto ne trebaju da bi dobili potvrdu.

Prvi put se u mirisu od Baldessarinia spajaju drveno-orijentalne note s nijansama paprati. Miris otvara aromatičan spoj ružičastog papra, čempresa, bergamota i svježe jabuke. U srednjoj noti ove nove mirisne kompozicije Baldessarini Signature nalazi se drvo akigale koje se dobiva iz ulja pačulija, a koje je zaslužno za voluminoznu, maskulinu notu s blago zadimljenim akcentima u pratnji puderastih nijansi i akorda paprati. Srednja nota pritom lagano, ali sigurno otkriva osjetilan, blago orijentalan karakter. Za intenzivan i izražajan kraj pobrinule su se tople, elegantne i cvjetne note koje naglašavaju postojanost mirisa.

Baldessarini Signature dostupan je od sredine listopada 2020 u drogeriji Müller.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.